Codin Maticiuc și Simona Halep, împreună la Loft: “Singura femeie care m-a făcut sa simt ceva in ultimii doi ani“

Publicat: 16/07/2018 | 11:57

Codin Maticiuc se numără printre fanii înfocați ai Simonei Halep și recunoscut acest lucru de nenumărate ori. Donjuanul a postat recent o fotografie pe rețelele de socializare, în care apare alături de Simona Halep, dar și o mică povestioară, despre cum a dat peste “Dumnezeu la Loft”.

O poza cu și una de @simonahalep. Sâmbătă am fost la Nuba Mamaia. Canta @delia și soțul ei, Razvan , își sărbătorea pentru a doua oara ziua de naștere. La prima nu ajunsesem așa ca am ținut sa ajung la asta. Când femeia a terminat de cântat și eu eram deja matol, ne-am mutat la Loft unde m-am urcat direct pe masa pe ritmuri de Despablito și cu un Grey Goose la îndemâna. Când eram mai in forma in fumuri de trabuc și aburi de alcool, vine una dintre patroane și ne da vestea: Dumnezeu era la Loft, câteva mese mai încolo. Da, Dumnezeu e femeie și se numește Simona. O rog pe vestitoare sa ma ducă pana la ea dacă o cunoaște, ca sa ma închin ca la moaște. Ii zic și Deliei sa ma însoțească, pe deoparte ca nu merg singur și pe de alta ca știam ca și ea e fană.

Delia ma apostrofează: “nu mergem, e urat. A venit femeia sa se distreze și mergem noi s-o stresam”. Am căzut pe gânduri. “Ai dreptate. Hai sa mergem”. A bufnit-o rasul. “Hai, ma, Codine pe bune acum. Nici mie nu-mi place sa fac poze din trei in trei minute. Hai s-o lăsam in pace”. Am ezitat iar. “Bine. Hai sa mergem.”

Am început s-o trag de mâna spre masa Simonei împreuna cu ownerița care măcar o cunoștea. Am ajuns in fața Simonei cu Delia târâta efectiv și i-am spus:
“Saru’mana, sunt cel mai mare fan al tau. Ești singura femeie care m-a făcut sa simt ceva in ultimii doi ani. Sa plâng, sa rad. Sa transpir. Ești singura mea șansa sa mai slăbesc. Sa rămân doar pitic, nu și gras.”

Simona zâmbea. Când sa apuc sa ii zic de poza dorita, un baiat urcat pe o masa de lângă cea a Simonei ma bate pe umăr și ma întreabă: “Putem sa facem și noi o poza?”

Codin Maticiuc, alături de SImona Halep și Delia, la Loft.

“Lasă-mă dom’le puțin” l-am repezit in stilul meu egoist ca să-mi vad eu interesul. Apoi către Simona: “Așa, îți spuneam ca ne dorim mult o poza cu tine…”

Băiatul din spate insista cu telefonul in mâna: “In legătura cu poza mea…” Ma pregăteam sa-l apostrofez când a intervenit Simona: “Ia da-mi-l mie ca va fac eu” și i-a luat telefonul din mâna. Băiatul a coborât bucuros. Iată-mă cum făceam poza cu un necunoscut (lucru care cei care mi-au cerut vreodată știu ca nu ma deranjează deloc) iar fotograful era nimeni altul decât numărul 1 mondial”, a povestit Codin Maticiuc pe rețelele de socializare.