Colegul de detentie al lui Miron Cozma a iesit la cumparaturi. Vezi ce surpriza neplacuta a avut cand a gustat din paine

Publicat: 06/11/2013 | 19:59
Colegul de detentie al lui Miron Cozma a iesit la cumparaturi. Vezi ce surpriza neplacuta a avut cand a gustat din paine

Pictorul Remus Tudor, cel care a fost eliberat anul trecut din inchisoare dupa ce a fost condamnat pentru omor, a mers zilele trecute la cumparaturi, insa in momentul in care a ajuns acasa, a avut surpriza sa constate ca painea era mucegaita.
 

Remus s-a dus la un centru comercial situat in apropierea locuintei sale pentru a se aproviziona, si a cumparat de acolo mai multe lucruri, printre care si paine.
Am ajuns acasa, mi se facuse foame, asa ca m-am asezat la masa si am desfacut punga de paine pe care o cumparasem. Nu m-am uitat la ea si am muscat , insa imediat am simtit un gust ciudat”, spune Remus Tudor.  Declara ca in momentul in care s-a uitat la paine, aceasta era mucegaita.

Painea pe care pictorul a cumparat-o
Painea pe care pictorul a cumparat-o

“Nu mi-a venit sa cred, am fost foarte revoltat. M-am dus la magazin, am vorbit cu unul din responsabilii de acolo, iar acesta mi-a zis ca ii pare rau si ca a fost un caz izolat. Am facut si plangere la Protectia Consumatorilor, sper sa se ia masuri”, a mai spus colegul de detentie al lui Miron Cozma.

Isi vinde tablourile cu mii de euro

Arta abstracta
Arta abstracta

Remus a ajuns sa isi vanda in prezent tablourile cu mii de euro, insa afirma ca munceste mult pentru a finaliza o pictura. Potrivit acestuia, clientii sai sunt din toate domeniile.
„Unii inca au prejudecati si nu vin personal sa vada lucrarile, trimit pe altcineva. Insa cumpara. Ceea ce inseamna ca munca mea este apreciata chiar si de cei care nu vor sa ma vada la fata, care ma judeca. Am platit pentru ce am facut, insa nu judec pe nimeni. Si am un mesaj pentru iubitorii de arta. Nu trebuie sa va placa de mine, trebuie sa va placa ceea ce pictez. Lucrez sute si mii de ore la un tablou, asta este viata mea. Nu desenez pomi, nu-mi place. Am stilul meu si daca va place, cumparati. Nu ma atarnati pe mine pe perete, ci tabloul meu”.
 

Citește și...