Acasă » Știri » Colegul de facultate al lui Mirel rupe tăcerea! Ce le-a spus studentul de 23 de ani prietenilor, înainte să-i devină călău Andreei: ”L-a făcut să-și piardă mințile!”

Colegul de facultate al lui Mirel rupe tăcerea! Ce le-a spus studentul de 23 de ani prietenilor, înainte să-i devină călău Andreei: ”L-a făcut să-și piardă mințile!”

De: Cristina Cruceru 30/03/2024 | 16:35
Colegul de facultate al lui Mirel rupe tăcerea! Ce le-a spus studentul de 23 de ani prietenilor, înainte să-i devină călău Andreei: ”L-a făcut să-și piardă mințile!”
Noi detalii despre crima de la Timișoara / Sursa foto: Facebook

Crima de la Timișoara a îngrozit întreaga țară! Noi detalii ies la iveală în cazul morții Andreei Morega, studenta de 21 de ani, ucisă cu sânge rece de către Mirel Dragomir. Un coleg de facultate de-al criminalului a oferit informații importante pentru anchetă. Potrivit spuselor acestuia, ucigașul avea o relație cu victima, de care părinții ei nu știau, cel mai probabil. Cum se comporta, de fapt, Mirel cu Andreea?

Andreea Morega a fost omorâtă cu bestialitate de către Mirel Dragomir, presupusul ei iubit. Tânăra de 21 de ani era studentă la Medicină, la fel și ucigașul ei care studia și la a doua facultate, cea de Teologie. Bărbatul de 23 de ani obișnuia să meargă la biserică des și să cânte în corul lăcașului de cult.

Nimeni nu se gândea că este capabil să comită o astfel de oroare și s-o ucidă cu sânge rece pe fată. Andreea și-a dat ultima suflare într-o baltă de sânge, după 60 de lovituri de cuțit. Trupul ei neînsuflețit a fost găsit aproape decapitat. Părinții victimei susțin că fata lor și Mirel nu aveau o relație amoroasă, așa cum el a spus inițial, ci că băiatul era obsedat de ea.

CITEȘTE ȘI: MIREL DIN TIMIŞOARA, RENEGAT DE FAMILIE DUPĂ CRIMA ORIBILĂ! GESTUL FĂCUT DE FIECARE MEMBRU ÎN PARTE

Andreea Morega și Mirel Dragomir ar fi fost într-o relație

Tânăra urma să-i spună că nu-și dorește o relație cu el, așa cum a dezvăluit chiar tatăl ei. Doar că, un coleg de facultate de-al lui Mirel a oferit detalii neștiute despre povestea dintre ucigaș și Andreea. Se pare că cei doi ar fi fost împreună din luna decembrie a anului trecut, iar Mirel ar fi fost îndrăgostit până peste cap de Andreea. Tânăra de 21 de ani era o fire retrasă, cuminte, la locul ei, axată numai pe studii.

„Părea un băiat cu bun simț, atent și grijuliu. Era într-adevăr într-o relație cu Andreea, dar probabil, fiind o fată mai cuminte, mai retrasă, nu a oferit detalii legate de acest aspect, poate din rușine spunea că se vede cu el ca amic, dar erau iubiți. Motive de gelozie palpabile nu cred că avea, fata era foarte cuminte.

Poate doar, fiind mai retrasă, dorind să încheie relația cu el, nu a știut să comunice și să exprime ceea ce vrea cu adevărat. Probabil că el își făcuse multe speranțe și a simțit că pierde tot în acele momente”, a dezvăluit un coleg de facultate de-al lui Mirel Dragomir, pentru Gândul.

CITEȘTE ȘI: O NOUĂ TRAGEDIE ÎN FAMILIA ANDREEI, STUDENTA DIN TIMIȘOARA UCISĂ DE MIREL. EDUARD, VERIȘORUL TINEREI, A MURIT LA DOAR 17 ANI

Mirel Dragomir s-ar fi comportat mereu frumos cu Andreea Morega

Amicul lui Mirel Dragomir susține că ucigașul vorbea mereu frumos despre victimă, îi cumpăra flori ori diverse cadouri. Acesta este de părere că poate criminalul ar fi văzut un viitor alături de ea, iar în momentul când studenta l-a părăsit, el și-a pierdut mințile.

„Nu știu să fi avut o fată așa cuminte alături, așa concentrată pe învățat și probabil vedea un viitor împreună cu ea, iar gândul că îl lasă de izbeliște l-a făcut să-și piardă mințile.

Andreea era o persoană specială, caldă, mereu cu zâmbetul pe buze, cu bun-simț, era dedicată facultății și își urma visul cu orice preț. Era o persoană pe care cred că oricine și-ar fi dorit să o aibă aproape. Mirel vorbea cu entuziasm despre ea, îi cumpăra flori sau diverse cadouri, era atent cu ea și părea încântat și împlinit. Nouă, prietenilor, când l-am întrebat, ne-a zis că sunt împreună din decembrie. Părea un cuplu normal, se mai țineau de mână, o mai vizita la cămin, nimic să pară ieșit din comun. Părea că se potrivesc”, a mai spus tânărul, pentru sursa citată.

Cum se comporta Mirel Dragomir cu prietenii lui

Totodată, colegul lui Mirel a spus clar și la obiect că cei doi erau împreună, dar că poate părinții ei nu știau de acest lucru.

„Posibil să le fi zis că mai iese cu el, dar fără să dea detalii și așa au dedus ei. El era coleg cu prietena ei cea mai bună. Nu știu cum a ajuns informația la părinții ei, dar ei doi erau un cuplu. Acum, dacă ea nu era așa implicată și el vedea mai mult decât era cazul, nu știu, dar formau 100% o relație”, a continuat acesta.

Mai mult decât atât, Mirel Dragomir părea un tânăr sociabil, care sărea mereu în ajutorul celorlați. Tocmai din acest motiv, toți cunoscuții sunt șocați că el a recurs la o asemenea faptă.

„De fiecare dată când aveam probleme, toți colegii apelam la el și ne ajuta cu drag. Și, vă spun sincer, dacă îl sunam noaptea să vină să mă ajute, venea fără nicio obligație, nu aștepta nimic în schimb. De asta este cu atât mai șocant să acceptăm situația. Ori a avut probleme mereu, dar le-a ascuns prea bine, ori s-au declanșat recent. Oricum ar fi, este tragic. Doar că, dacă probleme erau de dinainte, poate exista o șansă să se prevină acest lucru”, a conchis tânărul.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristina Cruceru este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A absolvit Facultatea de Litere din Craiova, specializarea Jurnalism, apoi masterul „Jurnalism Tematic” din cadrul Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
Medicul Mihaela Bilic spune ce se întâmplă în organismul tău când mănânci drob de miel, de fapt
Medicul Mihaela Bilic spune ce se întâmplă în organismul tău când mănânci drob de miel,...
FOTO. Cum s-a lăsat pozată Simona Halep de Paște, la câteva ore după ce a lăsat să se înțeleagă că are un nou iubit!
FOTO. Cum s-a lăsat pozată Simona Halep de Paște, la câteva ore după ce a...
Imagini cu LOCUINȚA DE VIS în care trăiește vedeta PRO TV: „Mansardă în apropierea parcului Cișmigiu”
Imagini cu LOCUINȚA DE VIS în care trăiește vedeta PRO TV: „Mansardă în apropierea parcului...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare și va trebui să-și plătească greșelile din trecut
O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare...
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor...
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50 de ani, experții au aflat motivul
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Daniela Crudu a născut! Tânăra a devenit mămică de băiat, chiar de Paște! Primele imagini cu bebelușul
Daniela Crudu a născut! Tânăra a devenit mămică de băiat, chiar de Paște! Primele imagini...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența dintre noi două este că eu am căutat atenția unui singur bărbat, nu la 3.”
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu preotul şi au asistat la sfinţirea bucatelor:
Reacţia unor turişti thailandezi, ajunşi în ziua de Paşte în Maramureş. Au făcut poze cu...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Huawei a prezentat noi smartphone-uri: camere de top și prețuri pe măsură
Huawei a prezentat noi smartphone-uri: camere de top și prețuri pe măsură
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Ai contract la Hidroelectrica? Anunțul momentului despre plata facturii, ce se întâmplă cu tariful la energie electrică. Toți clienții trebuie să știe
Ai contract la Hidroelectrica? Anunțul momentului despre plata facturii, ce se întâmplă cu tariful la...
Amestecul banal care te scapă de insomnii. Poți să adormi mai repede cu doar două ingrediente
Amestecul banal care te scapă de insomnii. Poți să adormi mai repede cu doar două...
Vestea primită acum de Simona Halep. WTA a făcut anunțul oficial luni, 6 mai
Vestea primită acum de Simona Halep. WTA a făcut anunțul oficial luni, 6 mai
Anunţul momentului! Irinel Columbeanu a plecat din azil
Anunţul momentului! Irinel Columbeanu a plecat din azil
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Noile
Noile "linii roşii" ale NATO: în ce situaţie ar fi trimise trupe occidentale în Ucraina...
Alertă pentru cei care stau la BLOC. Decizia de care nu s-a aflat până acum: Nebunie!
Alertă pentru cei care stau la BLOC. Decizia de care nu s-a aflat până acum:...
Codrin Ștefănescu, mărturii șocante.  Și-a organizat înmormântarea, pas cu pas
Codrin Ștefănescu, mărturii șocante. Și-a organizat înmormântarea, pas cu pas
BANCUL de luni | „După o lungă noapte împreună, el observă pe noptiera ei poza unui alt bărbat”
BANCUL de luni | „După o lungă noapte împreună, el observă pe noptiera ei poza...
Mădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea”
Mădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog...
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru trei semne zodiacale
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru...
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci:
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci: "Nu am mașină"
Flick și soția lui, Denisa Filcea, și-au surprins fanii de Paști. Cât de mare a crescut fiica lor
Flick și soția lui, Denisa Filcea, și-au surprins fanii de Paști. Cât de mare a...
Zodiile care vor străluci în Săptămâna Luminată 2024. Patru nativi intră sub protecție divină
Zodiile care vor străluci în Săptămâna Luminată 2024. Patru nativi intră sub protecție divină
Vești bune de la BRD pentru toți românii care primesc pensia pe card. Au acum și aceste beneficii
Vești bune de la BRD pentru toți românii care primesc pensia pe card. Au acum...