Combinatie incredibila! Nico a avut de-a face cu Codul Penal la malul marii

Publicat: 31/08/2014 | 19:37
Combinatie incredibila! Nico a avut de-a face cu Codul Penal la malul marii

Nico a devenit din nou “prietena” baietilor de la “Codul Penal” care fac orice sa-i intre in gratii. Dupa sase ani de pauza au inceput sa colaboreze din nou. 

Distractie la maxim pe litoral pentru gasca vesela de la “Codul Penal” careia i s-a alaturat si Nico, interpreta care a colaborat cu mai multe formatii de hip-hop, lansand mai multe piese de succes. La varsta ei, de 44 de ani, ea a invatat sa cantareasca bine riscurile asupra sanatatii, asa ca a preferat sa se fereasca de soarele arzator si sa stea imbracatat intr-o rochie neagra, pe care nu a dat-o jos nici macar cand a intrat in apa, au constatat paparazzi “Ciao !”.

Solista n-a vrut sa-si dea rochia jos in apa
Solista n-a vrut sa-si dea rochia jos in apa

 

I-au smuls numai un zambet

Doar valurile i-au mangaiat picioarele desi baietii din trupa au facut orice ca sa se bucure si ea de soare. Au facut show, tumbe, piruete, s-au dat peste cap in valuri, dar mai mult decat un zambet nu au reusit sa-i smulga interpretei, care nu s-a lasat convinsa sa-si dea, cu nici un chip, rochia jos.

Baietii au distrat-o pe Nico cu tumbe in apa
Baietii au distrat-o pe Nico cu tumbe in apa

 

Shoby a ucis doua suflete

 

Colaborarea solistei cu trupa Codul Penal vine intr-un moment in care a obtinut un real succes cu piesa lor, “Clipe”, pe care o promoveaza la mare.

Baietii de la Codul Penal si Nico s-au distrat copilareste, in mare
Baietii de la Codul Penal si Nico s-au distrat copilareste, in mare

 

Activitatea trupei s-a relansat dupa ce in mijlocul acesteia s-a intors Shoby, eliberat din inchisoare in primavara acestui an. Rapperul a condus beat si a provocat o adevarat drama, acum patru ani. Shoby a pierdut controlul voolanului, pe un pod din zona de sud a Ploiestiului si a lovit violent un autoturism condus de o femeie insarcinata. Si aceasta, dar si copilul ei nenascut au murit, iar rapperul a fugit de la fata locului si a fost prins in apropiere.

Judecatorii l-au condamnat la cinci ani de inchisoare pentru ucidere din culpa si fuga de la locul accidentului. Din pedeapsa a ispasit trei ani, fiind eliberat conditionat. Mai mult, el a fost obligat si la plata sumei de 10.000 de euro si 50.000 de lei catre familia victimei.

„Viata te poarta. Acum esti aici, mai tarziu nu esti. Te trezesti la un moment dat, „bah, nene, a murit cineva din cauza ta. Acolo a fost o chestiune de secunde. Nu am ramas marcat, dar sufleteste ramai marcat. Eu nu sunt un om rau, nu am vrut sa fac asta” declara Shoby, pe numele sau real Madalin Dragan, la eliberare.

CITESTE SI: Nu mai arata ASA! Nico, schimbare radicala de look! Vezi cum arata interpreta acum!

Nico a pregatit o schimbare de look socanta, la varsta de 50 de ani! „Lumea spune ca am innebunit!” Vezi cum vrea sa arate

 

M.N.