Concurent surpriză la Exatlon sezon 3! Iubitul Anei Otvos va intra în echipa Războinicilor?

Publicat: 18/12/2018 | 16:46
Concurent surpriză la Exatlon sezon 3! Iubitul Anei Otvos va intra în echipa Războinicilor?

După ce Ana-Maria Otvoş s-a restras de la Exatlon din cauza unei accidentări, războinica s-a întors în România şi a sărit în braţele iubitului care a aşteptat-o nerăbdător. Iubit care visează să inrte în competiție, din sezonul 3. 

Otvoş a împărtăşit apoi cu prietenii virtuali o fotografie cu iubitul ei. Alin s-a îmbrăcat în echipamentul albastru al Războinicilor şi şi-a încordat muşchii.

 

„Pentru că ne curge prin vene sânge albastru. Războinicul meu. Cine îl vrea în sezonul al treilea?”, a scris Ana-Maria Otvoş pe contul ei de Instagram. Apoi a adăugat că echipamentul purtat este cel pe care ea l-a îmbrăcat în perioada în care a fost la Exatlon şi a făcut parte din echipa albastră, a Războinicilor.

”Nu mi-a plăcut Ana. N-am suportat-o”

Fosta concurentă de la Exatlon, Mariana Nenu a aruncat câteva săgeți otrăvite către Ana Otvoș.

Îmi pare foarte rău că Ana a părăsit competiţia. Din păcate ea s-a accidentat, că altfel sigur nu ieşea. Aşa e la Exatlon, trebuie să fii foarte atent când faci probele, că se poate întâmpla orice. La început nu mi-a plăcut de Ana, nu am suportat-o, dar pe măsură ce a trecut timpul am descoperit că este o femeie sensibilă în spatele faţadei de om puternic şi dur. Am ajuns la concluzia că avem foarte multe în comun. Aşa suntem noi femeile puternice şi ambiţioase, ascundem o sensibilitate aparte”.

Citește și...