Conducerea Penitenciarului Rahova a luat decizia! E vorba de cererea de cununie a lui Radu Mazăre

Publicat: 19/06/2019 | 19:18
Conducerea Penitenciarului Rahova a luat decizia! E vorba de cererea de cununie a lui Radu Mazăre

Penitenciarul Rahova a luat o decizie în privința cererii fostului primar al Constanței, Radu Mazăre, de a se cununa cu iubita sa.

Mihai Mazăre, fratele lui Radu Mazăre, a declarat, pentru mediafax.ro, că Penitenciarul Rahova a aprobat cererea lui Radu Mazăre de a se cununa civil cu iubita sa, Roxana Mihalache, fostul primar fiind informat miercuri la prânz că solicitarea i-a fost acceptată.

„Ei au aprobat să se poată ține ceremonia, data va fi fixată în funcție de disponibilitatea Primăriei Sectorului 5, când vor avea ei disponibil un ofițer de stare civilă”, a precizat Mihai Mazăre.

Potrivit legii, numărul maxim de persoane care poate participa la un astfel de eveniment este de 10. „Familiile și atât. Și nu ajung toți membrii doritori”, a conchis fratele fostului primar.

O comisie a Penitenciarului Rahova a decis, după ce ce s-a încheiat perioada de carantină pentru Radu Mazăre, ca fostul primar al Constanței să rămână în această unitate de detenție, în regim închis, până în anul 2021. Fostul edil se află în celulă cu trei persoane, doi cetățeni de origine turcă și un român.

Cum a cerut-o de nevastă pe Roxana Mihalache

Radu Mazăre a decis să facă un pas foarte important în viața lui: se căsătorește în închisoare cu aleasa inimii lui, Roxana Mihalache. Fratele fostului primar al Constanței a făcut câteva mărturisiri despre cum a fost cererea în căsătorie a viitoarei mirese, dar și alte aspecte legate de cununia civilă.

În vârstă de 50 de ani, Radu Mazăre și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție pe femeia care i-a fost alături în ultimele aproape două decenii. Conform unor surse, fostul politician i-a pus marea întrebare iubitei sale la telefon, relatează observator.tv. El a decis să treacă la următorul nivel al relației din dorinţa de a-i aduce un omagiu şi o mulţumire Roxanei pentru puterea ei. El și Roxana Mihalache vor deveni soț și soție luna viitoare, potrivit declarațiilor făcute de fratele viitorului mire. Totuși… conducerea penitenciarului va stabili toate detalii în privința fericitului eveniment.

“Radu și-a cerut iubita în căsătorie pe Roxana. A fost un moment foarte sensibil și emoționant. Este un omagiu și o mulțumire pentru ce a fost Roxana, o femeie puternică și loială, alături de el. Urmează să se căsătorească în pușcărie. Urmează să face demersuri, să ne ocupăm de ce se poate facem, cum se face o ceremonie de acest gen, în penitenciar”, a mărturisit Mihai Mazăre, fratele fostului edil al Constanței, într-un interviu acordat pentru România TV.

Iar asta nu e singura surpriză din partea lui Radu Mazăre. După ce va deveni un bărbat însurat, fostul primar de pe litoral va fi naș pentru un coleg de celulă și viitoarea lui soție. Cei doi plănuiesc și ei să se căsătorească după gratii.

“Și mama se va bucura teribil la vestea asta. La începutul lunii viitore, când este și ziua lui, dar nu depinde de el, depinde de conducerea spitalului. După ce ei doi se căsătoresc vor fi nașii colegului lui de celulă, care și el vrea să își ceară prietena în căsătorie. Vor fi două nunți într-una la Rahova, bine nu va fi petrecere, vă dați seama. Vin și eu, mă ocup și de verighete”, a mai dezvăluit Mihai Mazăre, conform sursei citată mai sus.

Iubita lui Radu Mazăre i-a fost alături acestuia în ultimii 15 ani, iar când a plecat în Madagascar, ea l-a urmat. Vă reamintim că fostul edil nu a mai fost niciodată căsătorit, iar apropiaţii nu se gândeau că se va ajunge la momentul în care el va cere pe cineva de soție.

Citește și...