Connect-R a uitat-o definitiv pe Misha! A fost fotografiat la o petrecere alături de cea mai frumoasă vedetă de la Pro TV

Publicat: 12/02/2019 | 16:51
Connect-R a uitat-o definitiv pe Misha! A fost fotografiat la o petrecere alături de cea mai frumoasă vedetă de la Pro TV

Divorțul de Misha l-a transformat pe Connect-R într-un bărbat râvnit de multe femei. Totuși, artistul încearcă să păstreze discreția în legătură cu viața sa personală, apărând destul de rar la evenimente mondene.

Totuși, nici Connect-R nu se poate feri, la nesfârșit, de privirile curioase. Artistul a a petrecut în Capitală alături de Laura Giurcanu. Iar cei doi s-au distrat până în zori.

„Noaptea în care am baut cel mai mult @lauragiurcanu ?”, a scris cântăreţul în dreptul fotografiei. Imediat, Laura i-a răspuns:„Mai bem”, semn că petrecere unde s-au distrat atât de bine este doar începutul unui eventual drum comun.

Connect-R și Laura Giurcanu

Laura a fost vloggerul oficial al emisiunii ”Vocea României”

Încântată de această nouă provocare, Laura a declarat la momentul respectiv:

„Sunt Vlogger-ul oficial «Vocea României», iar rolul meu este să aduc în atenţia publicului conţinutul care până acum rămânea în spatele camerelor: filmări din backstage, clipuri cu antrenorii şi concurenţii în alte ipostaze faţă de cele pe care le vedem la TV. Mă simt extraordinar, iar echipa m-a primit cu braţele deschise. Lucrăm foarte bine împreună şi sper ca toată lumea să vadă şi să simtă puterea online-ului”.  

Laura a fost model internaţional, la numai 14 ani ani a câştigat un concurs important de modelling, iar în 2014 a început să facă vloguri.    Este una dintre cele mai urmărite personalităţi din România, cu peste 27 de milioane de vizualizări pe canalul ei de Youtube. De-a lungul timpului a colaborat cu foarte multe vedete, fiind unul dintre primii Youtuberi care au reuşit să strângă o comunitate mare în online.

Laura Giurcanu