Connect-R o să turbeze! Fotografii cu Misha dezbrăcată, făcute publice

Publicat: 05/01/2019 | 13:51

Misha a divorțat de Connect-R, dar a trecut cu brio peste tristul moment. De altfel, vedeta este tot mai sexy cu fiecare zi care trece. Recent, s-a pozat fără sutien, a urcat imaginea pe contul personal de socializare, iar prietenii virtuali au înnebunit.

Misha s-a acoperit în părțile esențiale cu o geacă de culoare albastră. De asemenea, în cap și-a pus o părăile de culoare neagră. Concluzia este că artista arată tot mai bine după despărțirea de Connect-R. Mărturie în acest sens stă bustul generos care a atras imediat toate privirile.

Dacă te vede scumpi e gelos, Misha??? Devii bulibașă???”, „Lasă geaca! Nu vezi ce e în cea! 2 minunați și un chip minunat. Superbă!”, „Prințesă”, „Superbă”, „Superbi sâni”, „Zână”, au doar câteva dintre comentariile laudative pe care le-a primit Misha.

Au existat, însă, și persoane care au criticat-o pe artistă pentru felul în care a ales să se fotografieze. „Ce fel de femei sunteți de pozați în halul ăsta? Aveți bărbat acasă, copii, aveți părinți… nu vă e rușine să vă faceți poze așa?”, a fost reacția unui urmăritor.

Fotografia vine la puțin timp după ce s-a speculat că Misha și Connect-r s-au împăcat, de dragul fetiței lor. Dacă ar fi așa, cu siguranță artistul ar turba după ce ar vedea ce imagini a postat tânăra pe contul personal de socializare.

Misha a devenit soția lui Connect-R în vara anului 2013

Misha, pe numele din buletin Mihaela Sotrocan, e o artistă din România. Ea s-a căsătorit civil cu Connect-R pe 24 iulie 2013, iar în septembrie, 2014, ei și-au jurat credința și iubire în față Lui Dumnezeu. Când și-au unit destinele, el avea 31 de ani, iar ea, 22. Nașii cuplului au fost Pepe și Raluca. Ștefan Mihalache, pe numele de scenă Connect-R, s-a născut pe 9 iunie 1982 în București. El este actor și artist de hip hop, dance și pop de etnie romă. Cei doi artiști au devenit părinți pe 25 ianuarie 2014. Fiica lor poartă numele Maya.

Din păcate, după patru ani de mariaj, Connect-R și Misha au divorțat în mare secret, respectiv în vara lui 2017. Anunțul despărțirii a fost făcut public marți, 14 august 2018, de cunoscutul cântăreț pe contul lui de Instagram.