Constantin Dinescu urmează să fie înmormântat. Zeci de vedete își iau rămas bun de la „baronul luxului”

Autor:
Publicat: 20/08/2020 | 09:15
Constantin Dinescu urmează să fie înmormântat. Zeci de vedete își iau rămas bun de la „baronul luxului”

Zi tristă în showbizul românesc. Constantin Dinescu, supranumit „baronul luxului” urmează să fie înmormântat, iar la capela din Capitală la care a fost depus au început deja să-și facă apariția numeroase nume din lumea bună.

Este o zi dureroasă pentru toți cei care l-au cunoscut pe Costi Dinescu, cel supranumit „baronul luxului”. Fostul iubit al Mădălinei Pamfile urmează să fie înmormântat, iar la capela din Capitală la care a fost depus, pentru un ultim omagiu s-au adunat deja zeci de vedete pentru a-și lua rămas bun.

Printre acestea se numără și Cornelia Catanga și soțul ei, Aurel Pădureanu. Familia a decis ca înmormântarea lui Costi Dinescu să fie una extrem de restrânsă și discretă, iar presa să nu aibă acces.

Constantin Dinescu a murit în condiții suspecte

Constantin Dinescu, unul dintre cei mai excentrici milionari, s-a stins din viață, prematur, în circumstanțe suspecte. Se pare că moarte acestuia a venit brusc, fără ca milionarul să sufere de o boală.

NU RATA – A MURIT “BARONUL LUXULUI”, FOSTUL IUBIT AL MĂDĂLINEI PAMFILE. “O UCRAINEANCĂ I-AR FI PUS CEVA ÎN PAHAR ȘI…”

Conform unor surse CANCAN.RO, moartea lui Constantin Dinescu, fostul iubit al Mădălinei Pamfile, ar fi avut o legătură cu relația amoroasă pe care acesta o avea cu o femeie din Uncraina, care i-ar fi pus ceva în băutură. „Umbla vorba că este cu o femeie din Ucraina și i-ar fi pus ea ceva în pahar. El nu bea și nu fuma, așa spun fetele…Era plătitor și el la porcușori, de obicei chema foarte des. Și, de obicei, câte 2” ne-au spus sursele noastre, în exclusivitate.

Constantin Dinescu a fost unul dintre cei mai excentrici milionari de la noi. Acesta se respecta și ducea o viață demnă de un împătimit al luxului. El se mândrea cu o colecție impresionantă de mașini de lux, dra și cu o serie de opere de artă extraordinare.