CONTRA are orele numărate » Liderii naționalei „mătură” pe jos cu „Guriță”: „Am simțit că puteam mai mult!”

Autor: Cristian P
Publicat: 16/11/2019 | 00:51

Selecționerul Cosmin Contra are orele numărate la naționala României. Depășit total în această campanie de calificare, selecționerul Cosmin Contra își face o ieșire din scenă pe ușa din spate a naționalei.
Aflat la cel mai slab meci al său la cârma naționalei, în duelul pierdut cu 2-0 pe „Național Arena”, Cosmin  Contra a recunoscut superioritatea Suediei la finalul partidei.
Nemulțumiți de faptul că nu au fost puși în valoare liderii naționalei au luat atitudine la finalul partidei.
„Normal că suntem trişti, dezamăgiţi că nu am putut să ne bucurăm fanii. Nu ştiu dacă am avut o ocazie mare de gol. Ei au fost mai buni şi au arătat că merită să fie la Euro. Probabil a părut că au câştigat meciul foarte uşor. Cred că ne-a lipsit agresivitatea, un presing mult mai avansant, dar nu mai are rost să vorbim după meci. Nu mai avem ce să analizam sau să refacem până la meciul cu Spania. Ne mai rămâne doar şansa de baraj. Este adevărat că sunt dezarmat. Din teren, m-am simţit neputincios, precum colegii mei. Vom vedea ce va fi pe viitor. Nu ştiu, dacă vom trece de Scoţia vom avea o finală cu Norvegia sau Serbia, mult mai grea decât cealaltă finală, dintre Ungaria şi Israel. Se pare că ceea ce fac la club, este total diferit faţă de ce fac la echipa naţională. Şi mie mi-e greu să gândesc ce se va întâmpla. Vom vedea”, a declarat Nicolae Stanciu.
După înfrângerea de pe „Național Arena” cu Suedia, România a ratat calificarea directă la EURO 2020!

Citește și...