Contra atacat din toate părţile după umilinţa cu Olanda: „Să se aştepte la asta!”

Publicat: 16/11/2017 | 08:00
Contra atacat din toate părţile după umilinţa cu Olanda: „Să se aştepte la asta!”

După ce a fost atacat de fostul său coechipier de la naţională, Gică Popescu, care i-a transmis că trebuie să conştientizeze că nu mai este antrenorul lui Dinamo cerându-i să aibă grijă când face selecţia la naţională,  selecţionerul României,  Cosmin Contra, a mai primit o lovitură de graţie. De această dată, „Guriţă” a fost pus la punct de fostul său antrenor de la naţională, Victor Piţurcă. 

În direct la Digi Sport, „Piţi” a spus că Olanda a fost mai bună din toate punctele de vedere decât naţionala lui Contra şi a spus că echipa lui „Guriţă” nu a contat deloc în acest meci, având chiar noroc că a scăpat doar cu o înfrângere de 3-0.

„Cu apărarea improvizată de acum, dacă era Olanda din alte vremuri, puteam să primim şase sau opt goluri. Contra a vrut să vadă jucători noi, dar el trebuia să se gândească cu o lună înainte la strategia asta. A fost o experienţă care sper că va fi foarte bună pentru el. Cred că a greşit puţin strategia. Cosmin a zis că ei au dat goluri la fiecare ocazie. Să se aştepte la acest nivel, când joacă împotriva unor echipe ca Olanda, ca golurile să vină din neant, nici nu visezi şi primeşti gol. Dacă aş mai fi fost la naţională, poate aş fi acceptat acest meci în ideea că am putea să îi mai batem şi noi pentru că Olanda are jucători, însă n-au format un grup, nici selecţionerii n-au ales ce trebuia. Olanda a fost mai bună ca noi din toate punctele de vedere. România nu s-a mai ridicat la nivelul de concentrare şi ritm, la acelaşi nivel fizic şi psihic din meciul cu Turcia.  După acel joc, toţi din sânul naţionalei au fost mai relaxaţi, însă cu Olanda nu îţi poţi permite să fii relaxat”, a declarat Victor Piţurcă la TV Digi Sport.

 

Cristi P.              

Citește și...