Contra, cu guriţa pe presă înaintea meciului cu Olanda!

Publicat: 13/11/2017 | 11:00
Contra, cu guriţa pe presă înaintea meciului cu Olanda!

Selecţionerul reprezentativei României, Cosmin Contra, a ţinut la conferinţa de presă premergătoare confruntării de mâine de pe „Naţional Arena” cu Olanda, pe care a susţinut-o în urmă cu puţin timp la Mogoşoaia, să le reproşeze reprezentanţilor mass-media că le iau din merite „tricolorilor” după ultimele rezultate pozitive cu el pe bancă. Selecţionerul s-a supărat pe presă pentru că în ultimul timp, reprezentanţii mass-media au spus adevărul şi anume că Turcia şi Olanda nu mai sunt acele puteri de temut din trecut, dovadă că ambele reprezentative au ratat, la fel ca şi tricolorii, Mondialul din Rusia. 

„Văd că spuneţi că Turcia nu mai e Turcia, Olanda nu mai e Olanda…Aş vrea ca atunci când aceşti băieţi merită să fie felicitaţi să o faceţi, nu să le luaţi din merite”, a declarat Cosmin Contra.

Înaintea meciului cu reprezentativa lui Dick Advocaat, Contra şi-a adus aminte de faptul că „Portocala Mecanică” i-a refuzat şansa echipei lui Victor Piţurcă de a ieşi din grupe la Euro 2008.

„Olanda a fost mereu o echipă redutabilă. Şi acum, chiar dacă trece printr-un moment mai greu, au o generaţie tânără, care vine bine din urmă. Sperăm ca mâine, fiind ultimul meci din acest an, băieţii să fie la fel de responsabili. Jucăm pe Arena Naţională şi am informaţii că va fi o atmosferă plăcută la ora meciului. Cât am fost eu jucător am făcut multe egaluri cu ei, dar întotdeauna am avut şansa de a câştiga meciurile, chiar dacă aveau o echipă extraordinară. Bineînţeles, ne aşteptam să facem egal sau să câştigăm meciul de la EURO 2008, dar, în general, nu am pierdut foarte multe partide contra lor”, a mai spus „Guriţă”.

                                 

Citește și...