Controversatul judecător Corneliu Bogdan Ion-Tudoran, suspectat că a ”trecut” un Ford Mustang pe numele soacrei

Autor: M.B., M.S.
Publicat: 16/08/2019 | 12:09

Corneliu Bogdan Ion-Tudoran, judecător al Curții de Apel București, se află în centrul unei anchete de proporții. Controversatul judecător este anchetat de Secția pentru Investigarea Infracțiunilor în Justiție (SIIJ), iar motivele care au dus la o asemenea situație sunt de o gravitate maximă.

Corneliu Bogdan Ion-Tudoran a ”ascuns” pe numele fiului cel mic, Tudor, un apartament care valorează peste 100.000 de euro, în Sinaia. Suplimentar, și-a ”împovărat” soacra cu o mașină sport, de lux. Judecătorul deține și folosește un autoturism Ford Mustang Coupe – sport, cu o capacitate de 4.600 cc și 304 cai putere, dar bolidul apare înregistrat pe numele soacrei sale, Georgeta Tudoran.

Bătrâna este în vârstă de 86 de ani și trăiește dintr-o pensie de 900 de lei pe lună. Femeia are datorii la întreținere și nici nu a avut vreodată permis de conducere. Însă este, în acte, proprietara Mustangului cu care, de altfel, se plimbă ginerele său. Firește, o astfel de bijuterie nu poate trece neobservată, așa că judecătorul Ion-Tudoran are ”cârlig” la grefiere sau la colegele de la secția de civil.

Corneliu Bogdan Ion-Tudoran, judecător al Curții de Apel București

Transfer ilegal de proprietate

Este evident că ne aflăm în fața unui transfer ilegal de proprietate, fiind limpede că – dintr-o pensie de 900 de lei pe lună – soacra de 86 de ani a controversatului judecător al Curții de Apel București nu și-ar fi  putut permite achiziționarea unui Ford Mustang. În luna iulie, bătrâna înregistra restanțe de plată la administrația blocului în valoare de 450 de lei. Asta în timp ce doar asigurarea bolidului de lux care dezvoltă peste 300 cai putere ar costa-o pe femeie aproape pensia pe o lună.

Firește, în aceste condiții, întrebarea logică și absolut necesată este din ce bani și-a cumpărat judecătorul Corneliu Bogdan Ion-Tudoran o astfel de bijuterie pe patru roți. (Vezi AICI o filmare cu judecătorul Corneliu Bogdan Tudoran și bolidul ”trecut” pe numele soacrei sale).

Soacra controversatului judecător are restanțe la întreținere, dar deține în acte un… Ford Mustang
Citește și...