Copil de 9 ani, sfâșiat de maidanezi, în Grădina Publică din Bârlad, chiar sub ochii mamei!

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 17/04/2019 | 11:14

Grădina Publică din Bârlad a ajuns să fie ocolită de toată lumea. Asta din cauza incidentului care s-a petrecut, recent, acolo. Aflați la plimbare, o mamă și copilul ei au fost atacați de trei câini maidanezi.  

Incidentul a avut loc luni. În vârstă de 9 ani, puștiul s-a dus să se joace după niște copaci și, din senin, a fost atacat de patrupezi, care l-au apucat de picior și l-au trântit jos.

Ajutată de trei bărbați, mama a reușit să-și scape fiul din colții câinilor. Micuțul a fost transportat la spital și internat, după ce rana de la pulpă i-a fost toaletată.

Luni am iesit în Grãdinã cu bãiatul, s-a jucat copilul cât a putut si, coborând pe scãrile de la Teatrul de Varã, au sãrit trei cãtei pe el. Am alergat la bãiat, m-au ajutat încã alte persoane si l-am dus la masinã. L-am dus la spital, a fost pansat, a fost chemat medicul chirurg, dar pentru cã n-am vrut sã-l las singur internat, m-au trimis la Boli Infectioase, pentru azi (ieri – n.r.). Eu îl întreb pe domnul primar, dacã ar avea cuyraj sã-si lase copiii în zona Grãdinii Publice, în conditiile în care câinii vagabonzi s-au înmultit, atacã oamenii si nu suntem în sigurantã. Eu locuiesc aici, în zonã, copiii mei-bãiatul de 9 ani si cel de 13 ani, se joacã în grãdinã, merg sã facã miscare… Cum sã-i mai las dacã sunt atacati de câini?? Nici mãcar un domn politist local nu era pe acolo, era ghereta lor goalã. Trebuie fãcut cât mai repede ceva, primarul sã ia aminte cã suntem în pericol”, a spus mama copilului, Cristina P., conform vremeanoua.ro.

Citește și...