Copil din Botoșani, distrus de durere după ce și-a văzut casa în care locuia în flăcări. Povestea care a emoționat România

Publicat: 29/05/2020 | 08:55

Gabriel, un copil în vârstă de șapte ani din Botoșani, este devastat după ce a rămas fără adidași într-un incendiu care a mistuit casa unde locuia alături de familia lui. Puștiul este originar din Popeni, județul Botoșani, iar povestea lui a emoționat o țară întreagă.

VEZI AICI: TRAGEDIE ÎNTR-O FAMILIE DIN BALŞ. UN COPIL DE 10 ANI A ARS DE VIU, DUPĂ CE CASA ÎN CARE SE AFLA A FOST CUPRINSĂ DE FLĂCĂRI

Gabriel a început să plângă în hohote când și-a văzut casa în flăcări. Necazul a avut loc în momentul în care copilul se întorcea alături de părinți de la stâna unde lucrează. Vecinii au sunat rapid la 112, dar flăcările nu au avut milă de modesta locuință, contruită din nuiele.

Toate lucrurile din casă s-au făcut scrum, inclusiv adidașii cei noi pe care Gabriel îi păstra pentru a merge la școală, pe 1 septembrie.

LEGE. Cresc salariile bugetarilor. Care sunt angajații care vor primi bani în plus, de la 1 iulie

S-au mutat în casa bunicii lui Gabriel

În plus, copilul a plâns și mai tare când a aflat că a fost distrusă și cădița de plastic cumpărată pentru surioara lui, care urmează să vină pe lume în câteva săptămâni.

NU RATA: „ÎNGHIȚITOAREA DE FLĂCĂRI” A IEȘIT DIN CASĂ MULATĂ ÎN LATEX NEGRU, CU MASCA DE GAZE PE FAȚĂ ȘI…

După ce casa le-a fost mistuită de flăcări, Gabriel și părinții lui s-au mutat la bunica din partea tatălui. O vecină a lansat un apel pe Facebook în speranța că oamenii îi vor ajuta pe oamenii muncitor care au rămas fără nimic după incendiul devastator.