Corina Bud, fotografiată complet dezbrăcată în public! Şi-a dat jos lenjeria intimă şi…

Autor:
Publicat: 08/10/2019 | 17:02

Una dintre cele mai excentrice artiste de la noi, Corina Bud știe cum să atragă atenția supra ei. Recent, cântăreața s-a jucat cu imaginația fanilor și a pozat complet goală. 

Corina Bud încinge mediul online cu încă o fotografie ”fierbinte”. Dacă până acum vedeta a arătat câte o părticică din corpul său, de această dată artista a renunțat de tot la haine. Fanii Corinei s-au obișnuit, de foarte multă vreme, cu fotografii incendiare postate de ea pe paginile de socializare, însă acum mulți dintre ei au fost surprinși de această fotografie, însă au apreciat „surpiza” cu sute de like-uri și comentarii.

„Ești fenomenală, te ador 👍🤘🔞🔥😎 !!!!”/ „Superbă, adorabila și foarte sexy te ador”/ „Te admir foarte tare, dar îmi pare rău că nu ai mai fost activă pe piața muzicală. Duc dorul pieselor tale care îmi ajungeau de fiecare dată la suflet”, au fost câteva dintre comentariile publicate de fanii vedetei.

Cine este Corina Bud

Corina Bud este una dintre cele mai nonconformiste artiste din peisajul autohton. Ea a debutat în anul 2004 cu albumul “Noi Doi”, produs de Marius Moga. Piesa care dă numele albumului a ajuns pe locul 4 în Romanian Top 100. Al doilea album, intitulat “Îmi place tot”, a fost lansat pe 1 ianuarie 2005, şi a produs două singleuri, dintre care unul de top 10 şi unul de top 5 . “Face Off” a reprezentat o schimbare importantă în stilul artistei, conţinând influenţe dance hall, reggae, R&B, drum and bass, hip hop, house şi electro, continuând să fie un album pop/dance. De pe album au fost lansate două piese: “Quieres una aventura” şi “Overdrive”.

Ultimul album, “Gimme Your Love a fost lansat la sfârşitul lunii iulie 2008 şi a primit recenzii bune, fiind descris de revista Bravo ca fiind „un melanj pe gustul tuturor” Acesta a fost produs şi înregistrat integral în Germania, într-un studio din Hamburg, sub supravegherea lui Toni Cottura, producătorul muzical Fun Factory care i-a produs şi hitul “Quieres una aventura”. Videoclipul primului single, “Tears”, a fost inspirat de rolul lui Marlene Dietrich în Shanghai Express; Marlene a fost descrisă de Corina ca fiind muza ei.