Corina Dănilă și-a găsit mașina avariată în parcare: “Autor…”

Publicat: 30/06/2020 | 22:52

Corina Dănilă a trăit o experiență tare neplăcută recent. Prezentatoarea emisiunii “Gala umorului” care rulează la TVR 2, și-a găsit mașina avariată în parcare. După ce și-a revenit din șocul suferit, ea a transmis un mesaj tranșant pe rețelele de socializare.

Citește și: Doliu pentru Corina Dănilă! Prezentatoarea TV, devastată: “Dumnezeu să te ierte și să te odihnească, nea Ioane…”

Corina Dănilă și-a găsit mașina avariată în parcare

În vârstă de 48 de ani, Corina Dănilă a fost nevoită zilele trecute să își schimbe de urgență parbrizul autoturismului personal. Și asta pentru că l-a găsit spart în parcare. Furioasă, ea a făcut câteva poze cu mașina avariată, dar și în timp ce i-a fost schimbat parbrizul. Toată operațiunea a durat mai puțin de jumătate de oră, potrivit mărturisirilor sale.

“Mi-am găsit mașina în parcare cu parbrizul spart… 😡 (…)”, a scris Corina Dănilă pe rețelele de socializare.

Nu rata: Corina Dănilă trăiește o poveste de dragoste alături de un bărbat misterios. Dar cine este tatăl fetiței ei

Întrebată de unul dintre fani ce s-a întâmplat, de fapt, ea a răspuns: “Autor necunoscut”. Iar când a fost întrebată dacă în parcarea în care s-a produs evenimentul nefericit erau camere de supraveghere, Corina Dănilă nu a mai reacționat.

“😟 Oh, Doamne, ce nemernic… Sper să primească amendă mare sau pedeapsă. Precis a căutat bani”, “Și eu mi-am găsit mașina în parcare zgâriată cu cheia sau un obiect ascuțit! Multă răutate și prostie la unii… pe care nici măcar nu îi putem numi «oameni»!!!🤨😡”, “Dar parcarea nu are camere de vedere? Păcat că mai sunt și oamenii care știu să facă rău”, “Un om foarte frustrat, rău și invidios…” sunt patru dintre comentariile primite de artistă pe Instagram.

Printre cei care i-au scris vedetei de la TVR 2 se numără și cântăreața Alexandra Voicescu, care i-a împărtășit că și ea a fost victima unor persoane rău intenționate.

“Eheee, de câte ori nu a fost și a mea spartă și zgâriată, eu să fiu sănătoasă 😂” este comentariul lăsat de Alexandra Voicescu la postarea actriței Corina Dănilă.

 

Citește și...