Cornel Dinu se dezlantuie la adresa lui Vova Cohn: “L-a sunat pe Nicolae Badea si l-a rugat sa facem egal la Bacau!”

Publicat: 14/01/2015 | 12:03
Cornel Dinu se dezlantuie la adresa lui Vova Cohn: “L-a sunat pe Nicolae Badea si l-a rugat sa facem egal la Bacau!”

 Cornel Dinu ii raspunde lui Vladimir Cohn, cel care l-a acuzat ca se afla in spatele mai multor partide trucate pe care Dinamo le-a disputat in trecut. "Procurorul" dezvaluie un episod socant, in care chiar Cohn ar fi cerut sa se faca un blat. 

Acuzat de fostul actionar al lui Dinamo cum ca s-ar fi aflat in spatele mai multor meciuri trucate, unul dintre ele fiind cel cu Lazio din preliminariile Champions League, Cornel Dinu ii raspunde foarte dur fostului sef al „cainilor”. La randul lui, “Procurorul” povesteste cum Vladimir Cohn, fost patron al firmei Romcarton, l-a sunat pe Nicolae Badea si l-a rugat ca Dinamo sa cedeze un punct intr-un meci Bacaul, la misloc fiin interesul lui Cohn pentru a prelua fabrica Letea.

Vova Cohn a fost unul dintre cei noua actionari ai lui Dinamo
Vova Cohn a fost unul dintre cei noua actionari ai lui Dinamo

“L-a sunat pe Badea sa cedam un punct la Bacau”

“Trebuie sa-i aduc aminte acestui senil plin de venin ca in noiembrie 1999, cand era in tratative sa preia fabrica Letea, l-a sunat pe presedintele Nicolae Badea si l-a rugat sa vorbeasca cu mine si cu Lupescu (n.r. Lupescu era capitan, iar Cornel Dinu antrenor) sa le dam un punct celor de la Bacau. Presedintele Badea i-a spus: eu vorbesc, dar sa stii ca baietii astia nu vor face asa ceva, asa ca raspunsul va fi nu. Ne-a sunat si, firesc, acesta a fost raspunsul nostru”, a spus “Mister pentru CANCAN.ro.

Cornel Dinu

CITESTE SI:

Cornel Dinu se dezlantuie: “Ce se intampla este un targ dezgustator! Suntem cautati acolo unde fotbalul se joaca in galabie”

Ce preocupare si-a gasit Cornel Dinu la inceput de an! “Dau la pedale, sunt un fel de Contador. Diferenta e ca eu nu ma injectez!”

“Cohn a mers in Italia la transferul lui Mutu. Unul discutabil”

In 2000, ca antrenor,Cornel Dinu a castigat eventul cu Dinamo
In 2000, ca antrenor,Cornel Dinu a castigat eventul cu Dinamo

Cornel Dinu nu s-a oprit aici si continuat tirada la adresa lui Cohn, cel care a vorbit si despre unele imixtiuni ale fostului international roman si selectioner la unele transferuri. “In ceea ce priveste transferurile si alte lucruri la care face el referire, o sa-i amintesc faptul ca el a fost la transferul lui Mutu, in Italia, atat de discutabil, dar si martor in Dosarul Transferurilor. Caracterul lui spune totul si din alta intamplare. In vara lui 2000, atunci noi castigasem deja campionatul, jucam un meci cu Steaua. A spus ca daca nu castigam o sa traga apa dupa noi. Bine zice romanul: hotul striga hotii! Si lui i se potriveste de minune parafrazarea versului arghezian: In lumea asta prost cladita, rahatii vorbesc de fotbal, iar fotbalistii adevarati nu pot trai de acesti rahati. La un asemenea personaj, care a venit in tara impreuna cu tatal sau, doctorul Anei Pauker, Luca, Teohari Georgescu si Valter Roman, direct de pe tancurile rusesti atat pot sa-i spun.”, a incheiat Cornel Dinu interviul acordat CANCAN.ro.