Cornel Dinu si-a marit familia. “E simpatic rau, insa am scandal in casa!”

Publicat: 12/08/2015 | 00:05
Cornel Dinu si-a marit familia. “E simpatic rau, insa am scandal in casa!”

Familia lui Cornel Dinu a primit un nou membru. “Procurorul” si-a luat un alt caine si are scandal in casa, cateaua “Printi” fiind geloasa. Daca pana a acum a preferat rasa ciobanesc german, in prezent, "Mister" a trecut la Golden Retriever.

Toata viata, Cornel Dinu a fost “caine rosu”. In plus, “Procurorul” a fost un mare iubitor al cainilor, iar in decursul anilor a avut mai multe animale de companie pe care le-a iubit foarte mult. Toata lumea il stie pe Nero, ciobanescul german de care fostul international era nedespartit.

 

Cornel Dinu si Nero
Cornel Dinu si Nero

 

Dupa moartea cainelui, “Mister” a crescut-o pe Printi, tot un ciobanesc german. Acum, Cornel Dinu si-a luat un alt animal de companie.

 

Golden retriever

 

De data asta este vorba de un Golden Retriever, cel pe care fiul fostului selectioner l-a botezat Merilyn. “Am scandal in casa, ce sa fac. E simpatic rau, insa Printi pare geloasa, dar nu-l baga in seama. E inteligent rau”, a spus Cornel Dinu.

 

A suferit foarte mult cand a murit Nero

 

Cornel Dinu AC

In 2008, Cornel Dinu a suferit o pierdere enorma. Nero, cainele sau a murit, iar acest lucru l-a afectat pe Administratorul delegat al lui Dinamo. „Ma apropii de 60 de ani şi poate e bine sa ma retrag. Prietenii ma parasesc si ei… Daca nici Nero n-a mai suportat… A facut infarct si s-a stins rapid. Poate si asta e un semn…”, a spus “Procurorul”, in 2008, atunci cand Nero a trecut in nefiinta.

 

CITESTE SI: 

Ce preocupare si-a gasit Cornel Dinu la inceput de an! “Dau la pedale, sunt un fel de Contador. Diferenta e ca eu nu ma injectez!”

Cornel Dinu se dezlantuie la adresa lui Vova Cohn: “L-a sunat pe Nicolae Badea si l-a rugat sa facem egal la Bacau!”

 

A implinit 67 de ani

La inceputul lunii august, pe 2, Cornel Dinu a implinit 67 de ani. Omul cu al carui nume se confunda istoria clubului Dinamo a fost elogiat de fanii “cainilor rosii” la meciul cu ACS Poli Timisoara, atunci cand a primit un buchet de flori si ovatiile celor 5000 de fani prezenti pe stadion.

I.M
 

Citește și...