Adevărul despre averea lui Cornel Galeș! Cu ce a rămas, de fapt, după moartea Ilenei Ciuculete

Autor: C. C.
Publicat: 02/12/2019 | 13:41
Adevărul despre averea lui Cornel Galeș! Cu ce a rămas, de fapt, după moartea Ilenei Ciuculete

Fostul soț al Ilenei Ciuculete a fost implicat într-un accident teribil, în Valencia, Spania. În urma impactului devastator, Cornel Galeș s-a stins din viață la doar 60 de ani.(CITEȘTE ȘI:FILMUL TRAGEDIEI ÎN CARE A MURIT CORNEL GALEŞ! NU PURTA CENTURĂ, IAR EL SE AFLA LA VOLAN!)

Cu doar câteva luni înainte de tristul eveniment, Cornel Galeș a hotărât să se desprindă de România și să se mute în Spania.(VEZI ȘI:EX-PREMIERUL FĂRĂ PARTID A SOCIALIZAT ÎNTR-UN BISTROU, PÂNĂ SPRE MIEZUL NOPȚII, CU UN GRUP DE “SIMPATIZANTE”!)

În urma decesului fostei soții, Ileana Ciuculete, Cornel Galeș a trebuit să împartă moștenirea cântăreței cu cei doi fii ai artistei. Sumele legate de averea rămasă nu sunt știute exact, însă în 2018 fostul soț trebuia să le plătescă celor doi copii ai Ilenei Ciuculete câte 34.125 mii de euro, bani ce reprezentau o parte din suma de vânzare a casei în care a locuit împreună cu artista. Pe lânga asta, le mai datora și aproximativ 6.000 de lei, o cotă parte din drepturile de autor.

Succesiunea averii Ilenei Ciuculete

După verdictul dat de instanţa Judecătoriei Sectorului 1, în 2018 pentru succesiunea averii artistei, Cornel Galeș a decis să deschidă un nou proces în septembrie 2019.

În urma procesului, judecătorul a hotărât să ofere celor doi băieți ai cântăreței o cotă parte din vilă de 34.000 de euro și încă 6.000 de lei din drepturile de autor. Pe lângă aceste sume vehiculate, nu se știe averea exactă a lui Cornel Galeș, dar judecând după stilul de viață se poate presupune că acesta se descurca destul de bine. El lucra la o firmă de turism, condusă chiar de iubita lui, Viviana.

 

 

Citește și...