Cornel Palade și soția lui sărbătoresc 30 de ani de căsnicie, deși actorul şi-a înşelat nevasta

Publicat: 31/10/2018 | 08:12

Cornel Palade și soția lui sărbătoresc 30 de ani de căsnicie (“Nunta de Perlă”). Iuliana, nevasta actorului a postat un mesaj pe Internet, publicând câteva rânduri despre relația cu soțul ei, asta după ce a fost înșelată.

Astăzi este despre noi! 30 de ani! Să trăim sănătoşi şi fericiţi! Să ne iubim ca atunci mereu, cât până la stele! La mulţi ani, iubitul meu!”, este mesajul scris de soția Iuliana. Și fiica lor, Ada Palade a ținut să împărtășească câteva rânduri despre aniversarea părințilo:  “La mulţi ani, Regele şi Regina inimii mele! Vă iubesc şi vă urez tinereţe veşnică, iubire de nemărginit şi sănătate cât cuprinde!”.

Cornel şi Iuliana Palade au fost la un pas de divorţ

Cornel Palade şi soţia lui, Iuliana, au fost la un pas să-şi spună ”Adio” în 2014. Partenera actorului îşi făcuse bagajele şi plecase de acasă, după ce l-a prins pe soţ că o înşela cu o tânără de 25 de ani. Femeia se plângea că actorul lipseşte de acasă, că o jigneşte mereu şi că se gândeşte serios să divorţeze. (CITEŞTE ŞI: Comediantul i-a luat şi locul, şi… salariul lui Brenciu! Cornel Palade a dat lovitura la bingo!)

Imediat după ce l-a prins cu amanta, Iuliana Palade a început să se topească pe picioare din cauza suferinței. Mai apoi, deși a reușit să treacă peste cele întâmplate, ea a continuat să țină dietă. Acum, Cornel Palade se poate lăuda cu o soție cu un trup parcă tras prin inel.

Citește și...