Cornelia Catanga, disperată! I-a dispărut soțul: ”A plecat și nici…”

Publicat: 08/11/2019 | 17:24
Cornelia Catanga, disperată! I-a dispărut soțul: ”A plecat și nici…”

Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga, a dispărut joi seară și nimeni nu mai știe nimic de el. Artista a intrat în panică și a încercat în repetate rânduri să ia legătura cu soțul ei. Nu a primit niciun răspuns.

”Sunt foarte necăjită! Ieri a fost 7, da? A plecat ieri la orele 20 şi nici la ora când am plecat eu nu a venit. Nici la telefon nu mi-a răspuns. E prima oară. Noi avem 35 de ani de căsnicie… e prima dată. Nici Alexandru nu a dormit toată noaptea, iar eu am dormit doar o oră. Sunt supărată!”, a declarat Cornelia Catanga în platoul emisiunii ”Star Matinal”.

Cornelia Catanga și-a reluat activitatea muzicală, după ce a făcut infarct

Corneliei Catanga i s-a făcut rău și a căzut pe scări. Soțul și fiul ei au chemat de urgență ambulanța și au dus-o la spital. Medicii i-au făcut artistei o coronografie, iar apoi i-au montat un stent. Din fericire, Cornelia Catanga se simte bine acum și este în perioada de refacere. Artista urmează acum un regim alimentar sănătos și s-a lăsat de fumat, după cumpăna prin care a trecut.

De asemenea, îndrăgita cântăreață de muzică lăutărească și-a reluat activitatea muzicală și a participat la un eveniment, unde i-a încântat pe invitați cu vocea ei inconfundabilă.

„Prima mea ieșire la un eveniment, după probleme de sănătate pe care le-am avut. Îi mulțumesc bunului Dumnezeu că a fost și este lângă mine. Vă pup și vă respect, dragii mei !! Catanga & Padureanu”, a scris Cornelia Catanga pe contul ei de socializare.

Cine este Cornelia Catanga

Cornelia Catanga este cântăreață de muzică lăutarească. S-a născut în anul 1958, în satul Zeletin, judetul Buzău și este nepoata violonistei Maricica Catanga. În 1979, artista a cântat pentru scurt timp alături de Romica Puceanu, iar în 1985 a avut primul spectacol la Sala Polivalenta (spectacol de comedie cu momente muzicale, alături de Stela Popescu și Alexandru Arșinel).

Din 1986 a susținut turnee în străinătate (în special Israel, dar și în Berlin) iar primul LP l-a lansat în 1989, acompaniată de orchestra lui Ion Onoriu. După 1995 înregistrează colaborări cu Sfinx Experience, Nicu Constantin și Loredana Groza.