Corneliu Vadim Tudor a murit! Primele imagini cu sotia si fetele „Tribunului”

Publicat: 14/09/2015 | 19:18
Corneliu Vadim Tudor a murit! Primele imagini cu sotia si fetele „Tribunului”

Corneliu Vadim Tudor a murit luni, 14 septembrie, la spital. Avea 65 de ani.

Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viata la Spitalul Militar din Capitala, unde fusese internat de urgenta cu grave probleme respiratorii.

A facut infarct si medicii au incercat sa-l resusciteze timp de doua ore.

Florin Condurateanu a vorbit, la Romania TV, despre moartea „Tribunului”.

„Vadim era un suferind de inima mai vechi, care azi dimineata a facut un infart. A fost dus la Spitalul Militar si au luptat indelung pentru a-l echilibra si nu s-a putut. Inima lui nu a putut sa faca fata. S-a stins la o varsta atat de mica. Avea diabet. Se pierde un mare patriot, un om de o cultura impresionata, care are un loc de seama in cultura romaneasca. Un ocupant de marca printre pamfletarii litreraturii romanii”, a spus Florin Condurateanu.

Corneloiu Vadim Tudor

Primele imagini cu sotoia si fiicele lui Corneliu Vadim Tudor vorbesc de la sine despre suferinta provocata de moartea binecunoscutului politician si scriitor.

Corneloiu Vadim Tudor

Sotia a plecat de la Spitalul Militar cu masina, plangand. Fetele de asemenea. S-au rugat incontinuu pentru el. Medicii s-au chinuit sa-l resusciteze, dar a ramas tot in coma.

Dumitru Dragomir a comentat pentru Romania TV:


„L-am simtit ca suferea. Vadim Tudor a avut multi dusmani, dar era un patriot, un om de o cultura extraordinara.Suferea foarte mult ca era neinteles. Suferea mai mult pentru suferinta romanilor decat pentru el. Dumnezeu sa-l odihneasca”,
a afirmat acesta.

 

(D.A.)

Citește și...