Coronavirusul te poate ucide și fără să fii infectat. Încă o celebritate s-a sinucis din cauza depresiei provocată de izolare. FOTO

Publicat: 30/06/2020 | 14:57

O altă celebritate a fost doborâtă de coronavirus. Siya Kakkar, o tânără din India o vedetă în plină ascensiune pe rețelele de socializare și-a pus capăt zilelor la doar 16 ani.

Fata a fost găsită spânzurată. Potrivit Le Parisien, poliția din India au făcut șocanta descoperire în cursul zilei de joi.

Autoritățile au intrat și în custodia telefonului mobil al fetei, în speranța că vor descoperit vreun indiciu care să elucideze misterul morții ei premature.

Citește și: Doliu în lumea filmului. Marea actriță Linda Cristal s-a stins din viață la 89 de ani

„Siya a murit în locuința ei din New Delhi în jurul orei 21:00, pe 25 iunie. Familia ei este în șoc și a cerut respect pentru intimitate. Nu a fost găsit niciun bilet de adio”, a transmis poliția din Delhi.

Siya Kakkar este foarte populară

Tânăra de 16 ani a fost activă pe rețelele sociale chiar cu o zi înainte de a recurge la gestul necugetat. Aceasta a postat un videoclip în care apărea dansând, fără să pară că are o problemă atât de gravă încât să își pună capăt zilelor.

„Trebuie să fie de la ceva personal…În ceea ce privește munca, se descurca bine. Am vorbit cu ea cu o noapte înainte în legătură cu un nou proiect și părea normală”, a declarat Arjun Sarin, managerul adolescentei.

Le Parisien mai infomează și faptul că Siya Kakkar se afla în izolare la dimiciliu din cauza pandemiei de coronavirus și era tristă din această cauză. De la aflarea morții vedetei, 1.2 milioane de epersoane i-au dat Follow pe Tik Tok, în timp ce pe Instagram are nu mai puțin de 240 de mii de urmăritori.

Nu rata: Hollywood-ul este în stare de șoc. Un mare producător și-a pus capăt zilelor la doar 55 de ani

Al doilea caz în șapte zile

Săptămâna trecută Steve Bing, unul dintre cei mai cunoscuți scenariști și producători de la Hollywood, s-a sinucis la vârsta de 55 de ani.

Potrivit primelor informații, se pare că producătorul a murit după ce s-a aruncat de la etajul 27 al unui imobil de lux din Los Angeles. Steve Bing ar fi recurs la gestul extrem după ce din cauza izolării la domiciliu a căzut într-o depresie.

Citește și...