Cosmin Cernat a făcut marele anunț! Este vorba de Exatlon

Publicat: 13/05/2019 | 16:07
Cosmin Cernat a făcut marele anunț! Este vorba de Exatlon

Cosmin Cernat i-a luat prin surprindere atât pe telespectatori, cât și pe concurenți, cu un anunț surpriză. Prezentatorul concursului „Exatlon” le-a adus la cunoștintă că se vor schimba regulile, mai ales că mai este foarte puțin până la mare finală.

În acest sezon, vor exista doi câștigători, o fată și un băiat, iar lupta este din ce în ce mai strânsă, de aceea lupta nu va mai fi în echipă, ci individual.

Astăzi, la Exatlon, începe play-off-ul! Încep întrecerile individuale pe care ei le așteapta din prima clipă de când au pășit în Republica Dominicană. 5 băieți și 4 fete. Poate vă întrebați de ce sunt 9. Răspunsul este unul simplu: dacă am mai fi avut un joc de eliminare, un joc de protecție, și ar fi pierdut Războinicii, ar fi urmat eliminare la feminin. Nico e singură, nu avea cu cine să joace. Acesta este motivul pentru care suntem in play-off.

Astăzi vom avea doar meci al baietilor. După mai multe runde, 4 la numar, un băiat va pleca acasă, în România, iar ceilalți 4 vor merge mai departe. Astăzi, așadar, avem un prim meci și, la finele lui, un baiat se va salva. Ceilați 4 vor merge în alt joc. Se va mai salva încă un băiat.

Apoi, mergem din nou spre un meci unde vor fi 3 băieți. Se mai salvează încă unul, iar ceilalți doi merg la duelul de eliminare”, a spus Cosmin Cernat la Kanal D.

Ce face Mario Fresh cu banii câștigați la Exatlon: „O să îmi iau o…”

Mario Fresh a fost unul dintre concurenții-surpriză de la Exatlon, însă ”prestația” lui a fost lăudată atât de coechipieri, cât și de adversari. Acum, Mario se concentrează pe planurile de viitor, iar acestea nu lipsesc. Are doar 19 ani, însă a reușit să demonstreze că este ambițios și că are un caracter puternic. Mario a declarat, pentru Viva!, și ce va face cu banii pe care i-a câștigat la Exatlon.

”Planul pe care îl aveam cu banii de la Exatlon era să-mi iau o mașină ori să-mi iau apartament. Am o mașină care doar își face treaba, dar nu pot să spun că îmi place. Eu sunt foarte pasionat de mașini. M-am gândit… Am zis să-mi iau casă și apoi mașină. Că unde stai?! În casă, nu în mașină. (…) Eu la Exatlon am fost doar pentru mine. Nu am fost nici pentru bani, nici pentru faimă”, a declarat Mario Fresh.

Contrar tuturor așteptărilor, Mario Fresh este un băiat fără ”pretenții”. Nu conduce un bolid de lux, așa cum s-ar fi așteptat toată lumea, nu face pe teribilistul ”de serviciu” și, deocamdată, nici nu are casă. Mario Fresh locuiește la un prieten.