Cosmin Contra după victoria cu Turcia lui Mircea Lucescu: „Sunt un antrenor fericit!”

Publicat: 10/11/2017 | 07:00
Cosmin Contra după victoria cu Turcia lui Mircea Lucescu: „Sunt un antrenor fericit!”

Cosmin Contra, selecţionerul României a declarat că este un antrenor fericit după victoria pe care „tricolorii” au obţinut-o pe arena „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj cu 2-0 contra reprezentativei Turciei, pregătite de Mircea Lucescu. „Guriţă” a spus că succesul nu este unul întâmplător şi că „tricolorii” au pus în practică ceea ce el i-a cerut. 

„Sunt un antrenor fericit, pentru că, ceea ce le-am transmis băieţilor când am venit la echipă, văd că se materializează pe terenul de joc. Avem atitudine, avem agresivitate, avem un joc foarte bun. Când toate aceste lucruri se realizează, eşti un antrenor fericit. Să porţi tricoul naţionalei înseamnă devotament, înseamnă sacrificiu. Sunt convins că dacă vom continua în acest mod, vom obţine lucruri măreţe. Încă n-am apucat să vorbesc cu domnul Lucescu, dânsul a fost în vestiar până să ajung eu la conferinţa de presă” , a declarat Cosmin Contra la conferinţa de presă de după joc.

Tricolorii au învins cu 2-0 (1-0) selecţionata Turciei pregătită de Mircea Lucescu. Victoria reprezentativei pregătită de Cosmin Contra a fost obţinută prin „dubla” semnată de Gicu Grozav în minutele 42 şi 69.

România rămâne neînvinsă cu „Guriţă” selecţioner  şi după partida cu Turcia. Bilanţul lui Cosmin Contra pe banca „tricolorilor” este două victorii şi o remiză.

Următorul meci al naţionalei României va avea loc pe 14 noiembrie pe „Naţional Arena” împotriva reprezentativei similare a Olandei.

„Portocala Mecanică” vine la Bucureşti după un succes la limită, scor 1-0 obţinut în Scoţia într-un meci amical. Victoria Olandei a fost obţinută graţie unei reuşite semnate de Depay în minutul 40.     

 

Cristi P. 

              

Citește și...