Costi Ionita are fite de VIP international! Si-a luat propriul lui instructor de yoga!

Publicat: 30/09/2014 | 00:06
Costi Ionita are fite de VIP international! Si-a luat propriul lui instructor de yoga!

Unul dintre cei mai prolifici producatori de manele al anilor 2000 a ales sa lucreze, de ani buni, mai mult din umbra. Cu toate astea, castigurile lui sunt atat de mari, incat isi permite multe arogante.
 

Costi Ionita a uimit pe toata lumea, in ultima vreme, nu doar cu noul lui look, ci si cu noul stil de viata. Producatorul marturisea nu de mult, intr-un interviu, faptul ca, pentru el, 2013 a reprezentat anul regasirii spiritual.

costi ionita

„Cea mai mare realizare pe care am avut-o este de ordin spiritual. Din pacate, noi, oamenii, cautam fericitea in lucrurile din exterior, dar de fapt fericirea consta in echilibrul si armonia cu natura, cu Universul, cu Dumnezeu”, spunea el.

Putini sunt cei care stiu ca toata aceasta transformare vine dupa ce Costi Ionita s-a apucat de yoga. Si nu oriunde, ci chiar la scoala lui Gregorian Bivolaru.

Gregorian Bivolaru i
Gregorian Bivolaru i

“Pentru ca nu vrea sa fie recunoscut de ceilalti cursanti, si-a angajat propriul lui instructor care il invata toate tehnicile pe care altii le invata in salile de curs. Costi le face insa acasa”, a povestit o sursa pentru Cancan.ro.

Costi Ionita

A avut iubita experta in sex

Nu este pentru prima oara cand numele lui Costi Ionita este asociata cu organizatia lui Gregorian Bivolaru. Artistul a fost cuplat la un moment dat cu o tanara de 25 de ani, Irina, membra de asemenea MISA. Ea s-a remarcat in organizatia lui Bivolaru ca fiind o talentata dansatoare din buric, dar si ca expert in sex.
Costi le-a aratat tutuor prietenilor cat de mult s-a schimbat spiritual si in momentul in care a postat un mesaj absolut halucinant pe pagina lui de Facebook.

Costi Ionita a fost cel care a pus bazele formatiei Blaxy Girls
Costi Ionita a fost cel care a pus bazele formatiei Blaxy Girls

“Vreau sa va anunt, daca nu stiati deja, ca ne vom lua trupul cu noi in a 5-a dimensiune. El isi va creste vibratia asa de mult si se va metamorfoza in urma activarii celor 12 catene ale AND-ului, incat va deveni forma de lumina pura care se va contopi cu spiritual nostrum. Astfel, vom ajunge sa avem un trup de energie de vibratie inalta, luminos, translucid”, anunta Costi Ionita intr-un text postat pe pagina lui de Facebook, care arata clar cat este pasionat de ezoterism.

Citeste si Uite cu ce bunaciune a iesit la masa Costi Ionita!

Ce problema are Costi Ionita? Blonda alaturi de care a trait aventura vietii lui l-a lasat pentru un alt … Costi Ionita!

(M.A.)
 

Citește și...