Cream a uitat de scandalul de la Exatlon! Claudia Pavel a pozat goală, în ipostaze incendiare: „Hai, faimoșii!”

Publicat: 19/02/2018 | 16:54

Claudia Pavel și-a revenit după eliminarea și scandalul de la Exatlon! Recent, Cream a fost protagonista unei ședințe foto provocatoare. Bruneta a pozat goală pentru noul număr al unei reviste de modă. Acoperită doar de o haină de blană, artista a adoptat un look de femeie fatală, care a fost foarte apreciat de fanii ei.

După ce a fost acuzată că l-a despărțit pe Cătălin Cazacu de iubita lui, Ana Roman, Claudia Pavel s-a concentrat pe alte proiecte. Cream a pozat în ipostaze incendiare, pentru noul număr al revistei Tango. Vedeta s-a lăsat fotografiată fără lenjerie intimă, acoperită „jucăuș” doar de o haină de blană.  Vedeta a posta un videoclip din culisele ședinței foto, spre deliciul fanilor ei.

„Foarte drăguță! Mă îngrijorasem că de două zile nu ai mai pus nimic! Ai uitat de Exatlon. Glumesc!”, „Ești superbă!”, „Ești superbă, iubita mea!”, „Frumoasă rău!”, „Hai, faimoșiiii!”, „Shooting. Ești tare sexy!”, „Wow, Cream, ești superbă!”, au fost doar câteva din comentariile primite de Cream de la admiratori.

Citește și...