Crimă amoroasă în Bacău. Un bărbat și-a ucis soția, după ce aceasta l-a prins cu amanta

Publicat: 15/01/2020 | 09:26

Crimă fără precedent în Bacău. Un bărbat și-a sugrumat fără milă soția, după ce aceasta l-a acuzat că a înșelat-o. După ce a ucis-o pe femeie, bărbatul în vârstă de 55 de ani s-a încuiat în casă și s-a ascuns. Copiii celor doi au fost cei care au sesizat că ceva este în neregulă. 

Un bărbat din Bacău și-a ucis soția după ce aceasta a aflat că a avut o aventură cu o altă femeie și l-a acuzat că a înșelat-o. Într-un acces de furie, bărbatul de 55 de ani a sugrumat-o fără milă pe femeie.

Vecinii, îngroziți de țipetele victimei

Presa locală informează că femeia a țipat de câteva ori după ajutor, însă nimeni nu s-a gândit că se poate ajunge la o asemenea tragedie. Mai mult, după ce și-a lăsat soția fără suflare, bărbatul s-a încuiatîn casă și a ținut totul în mare secret. Îngrijorați de faptul că nu răspund la telefon, copiii celor doi au sunat la 112, cerând ajutorul. La fața locului au ajuns imediat autoritățile, iar după ce ușa locuinței celor doi soți a fost spartă, femeia a fost găsită fără suflare.

Pentru cele întâmplate, bărbatul de 55 de ani din Bacău a fost reținut de oamenii legii și riscă să stea în spatele gratiilor nu mai puțin de 25 de ani.

Citește și...