Criminala de la metrou, adusă la Curtea de Apel! Magdalena Şerban a contestat arestarea preventivă

Publicat: 20/12/2017 | 10:53
Criminala de la metrou, adusă la Curtea de Apel! Magdalena Şerban a contestat arestarea preventivă
Magdalena Şerban, femeia în vârstă de 36 de ani acuzată de omor calificat şi tentativă de omor după ce a împins o tânără pe şine, se va prezenta miercuri dimineaţa la Curtea de Apel Bucureşti, unde se va judeca o contestaţia împotriva deciziei de arestare preventivă.
 

Tribunalul Bucureşti a decis arestarea preventivă a criminalei de 36 de ani încă de pe data de 13 decembrie. Magdalena Şerban a împins pe 12 decembrie o tânără pe liniile de metrou şi a lovit-o cu piciorul în zona capului, pentru a se asigura că femeia nu se poate salva. Incidentul s-a petrecut la staţia de metrou Dristor 1

Mai mult, aceasta a încercat să împingă o altă tânără în faţa metroului cu câteva ore înainte, la staţia Costin Georgian. Potrivit avocatului din oficiu, femeia a văzut imaginile surprinse de camerele de supravegherele şi a susţinut că acestea sunt fabricate. Mai mult, suspecta a cerut să vadă actul de deces al victimei sale. (Citeşte şi Criminala de la metrou nu crede că victima ei a murit! Magdalena Şerban susţine că imaginile surprinse de camerele de supraveghere sunt fabricate)

 

Citește și...