Criminala din Vulpeni-Olt care şi-a ucis iubitul a fost condamnată! A primit 15 ani de închisoare

Autor:
Publicat: 08/07/2020 | 18:12

Criminala din Vulpeni-Olt și-a primit sentința. Tânăra care și-a înjunghiat în gât consortul a fost condamnată la 15 ani de pușcărie, iar pe lângă asta trebuie să plătească și o sumă de 100.000 euro daune morale.

Noi detalii au ieșit la iveală în cazul din Vulpeni-Olt. Anchetatorii au făcut dezvăluiri halucinante în cazul crimei din Olt, comisă de o tânără care era însărcinată. Nicoleta le-a povestit criminaliștilor cum a încercat să își salveze iubitul după ce l-a înjunghiat mortal sub privirile îngrozite ale fiicei sale de doar patru anișori. (CITEȘTE ȘI: CRIMĂ DIN GELOZIE? A BĂTUT-O ZDRAVĂN, DUPĂ CARE S-A CULCAT LÂNGĂ EA, IAR DIMINEAȚĂ S-A TREZIT CU CĂTUȘELE PE MÂINI)

În urma cercetărilor făcute, anchetatorii au stabilit cum s-a petrecut crima înfiorătoare din Vulpeni, judeţul Olt. Potrivit oamenilor legii, femeia însărcinată i-a aplicat iubitului ei două lovituri de cuţit în zona claviculei, după care a încercat să-i vindece rănile cu o cremă de corp. Fiica ei de patru ani, dintr-o căsătorie anterioară, a fost martoră la scenele cumplite și, cel mai probabil, va avea nevoie de consiliere.

Cum a avut loc teribila crimă

În urma anchetei, autoritățile au stabilit firul evenimentelor, care au dus la un sfârșit tragic. Se pare că totul a pornit de la o simplă ceartă în cuplu, iar pe parcurs situația a escaladat. (VEZI ȘI: CRIMĂ ORIBILĂ LA BAIA MARE! ȘI-A UCIS FOSTA SOȚIE ÎN FAȚA COPILULUI LOR)

„În fapt, s-a reţinut că inculpata G.N., în dimineaţa zilei de 7 ianuarie 2020, în jurul orelor 11:00 – 11:30, pe fondul unor discuţii contradictorii cu concubinul său C.C.E., în vârstă de 33 de ani, i-a aplicat acestuia două lovituri cu un cuţit de bucătărie, lovituri în urma cărora victima a decedat. Din concluziile preliminare întocmite de către S.J.M.L Olt rezultă că victima a prezentat două leziuni traumatice, respectiv o plagă înjunghiată în regiunea supraclaviculară stângă şi o plagă înjunghiată în zona claviculară stângă, ce s-au putut produce la data de 7 ianuarie 2020 prin lovire cu un obiect tăietor – înţepător (posibil cuţit), în condiţiile unei heteroagresiuni”, au precizat atunci într-un comunicat reprezentanţii Parchetului Olt.