Criminalul homosexualului din Dristor a fost prins! Este un recidivist eliberat in luna iunie

Publicat: 21/11/2012 | 12:46
Criminalul homosexualului din Dristor a fost prins! Este un recidivist eliberat in luna iunie

Suspectul în cazul uciderii unui bărbat de 68 de ani, într-o garsonieră din Sectorul 3 al Capitalei, a fost reţinut, fiind acuzat că l-a înjunghiat cu mai multe lovituri de cuţit în zona gâtului şi a toracelui, apoi a furat mai multe bunuri din locuinţă.

Procurorii l-au reţinut pentru 24 de ore pe Neculae Iova, în vârstă de 60 de ani, pentru omor deosebit de grav şi tâlhărie, urmând să ceară miercuri Tribunalului Bucureşti arestarea lui preventivă pentru omor deosebit de grav şi tâlhărie, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului Tribunalului Bucureşti.

Anchetatorii au stabilit că în 15 noiembrie, în jurul orelor 9.00-10.00, într-o garsonieră de pe strada Dristorului nr. 97-119, în Sectororul 3 al Capitalei, Neculae Iova i-a aplicat victimei S.A., în vârstă de 68 de ani, mai multe lovituri cu un cuţit în zona gâtului şi a toracelui, provocându-i leziuni în urma cărora a decedat, după care a furat din locuinţă mai multe bunuri.

Necolae Iova a mai fost închis pentru omor, el având o condamnare de 21 de ani de închisoare, din care a executat 14 ani, potrivit unor surse apropiate anchetei.

Citește și...