Cristi Bălgrădean: ”Vreau să rămân la FCSB!”

Publicat: 06/05/2019 | 11:04
Cristi Bălgrădean: ”Vreau să rămân la FCSB!”

Cristi Bălgrădean (31 de ani) a vorbit despre viitorul său la FCSB chiar după meciul cu U Craiova, câştigat de vicecampioana României cu 2-0. Titularul din poarta echipei lui Mihai Teja lasă de înţeles că viitorul său la echipă este pus sub semnul întrebării.

Portarul arădean a recunoscut că a avut o discuţie cu Valeriu Argăseală pe această temă: „Vom vedea. Am discutat cu ‘presidente’ acum o săptămâna. Vom vedea. (n.r. – îţi doreşti să rămâi?) Da, clar prima opţiune va fi Steaua (n.r. FCSB). Dacă nu se doreşte să rămân, nu e nimic, ne strângem mâna şi nu e nicio problemă, dacă nu se vrea”, a declarat goalkeeper-ul pesportntru TelekomSport.

38 de partide a bifat Bălgrădean în acest sezon pentru cei de la FCSB, în toate competiţiile. Conctracul său cu vicecampioana României este valabil până la finalul acestui sezon, potrivit site-ului Transfermarkt. Atletico Arad, Minerul Lupeni, FC Braşov, Liberty Salonta, UTA Arad, Dinamo, Unirea Urziceni, CS U Craiova, Concordia Chiajna şi FCSB sunt cluburile la care a evoluat Cristi Bălgrădean în cariera sa.

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, l-a criticat aspru pe titularul din poarta echipei după gafa făcută în sezonul regular, într-un meci cu Dunărea Călăraşi, încheiat la egalitate, 1-1: „Cică Bălgrădean cel mai bun portar, când ne-a fost lumea mai dragă ne-a curăţat. Un portar şi doi fundaşi centrali, asta trebuie să luam noi! Repede, repede, urgent că n-avem cu cine să jucăm. Până atunci o să apere Vlad şi gata! Bălgrădean nu e portar, e om care doarme în poartă, păi ce, ai autism? Înseamnă că te gândeşti la cai verzi pe pereţi. E prea multă debandadă… cine vrea şi cine nu vrea dă gol Stelei!”, a spus atunci Becali, la Pro X.

Citește și...