Cristi Brancu și Oana Turcu au dat vestea cea mare: ”Este o minune!”

Autor: Keva Iosif
Publicat: 25/10/2019 | 09:02

Fanii și telespectatorii celor doi au aflat chiar în timpul emisiunii ”Agenția VIP” vestea care i-a făcut pe Cristi Brancu și Oana Turcu să deschidă o sticlă de șampanie!  

Unul dintre cele mai trainice cupluri de la noi, Oana şi Cristi Brancu trăiesc o poveste de dragoste savuroasă, iar ieri au împlinit 11 ani de când şi-au făcut curaj să pornească împreună pe acelaşi drum. Un drum frumos, lung, plin de trăiri deosebite şi, mai ales, îmbrăcat în iubire.

Cristi Brancu a anunțat că el și soția lui au împlinit 11 ani de la cununia civilă, anunță spynews.ro.

În direct, la Agenţia Vip, Cristi Brancu a ţinut să transmită un mesaj emoţionant pentru soţia sa, frumoasa Oana Turcu. Prezentatorul i-a făcut acesteia o declaraţie sinceră, plină de iubire şi a ţinut să-i mulţumească pentru cel msi frumos cadou din viaţa sa: micuţul Tudor, care le face fiecare zi mai frumoasă.

„Acum 11 ani plecam foarte repede de dimineaţă către un aeroport, iar seara, la această oră, eram soţ şi soţie, căsătorindu-ne în faţa unui ofiţer al stării civile, într-o ţară, bucurându-ne de ceea ce cred că este povestea care mie mi-a salvat viaţa. Vreau să-i mulţumesc Oanei pentru aceşti 11 ani, în care nu credeam că se poate oferi atâta dragoste. Faptul că după atâţia ani, sentimentele sunt la fel de puternice, pentru mine este o minune. La vârsta aceea nu credeam că se poate aşa ceva. Mă bucur că aveţi posibilitatea să o cunoaşteţi pe Oana, aici la Antena Atars, şi puteţi să vedeţi cum este. Îi mulţumesc că mi-a făcut un cadou mare, de opt ani îmi face ziua frumoasă. Vreau să vă doresc să simţiţi dragoste, că este singurul lucru care ne poate face mai buni şi să mergem mai departe. Te iubesc”, a spus Cristi Brancu la Antena Stars.

Citește și...