Cristi Mitrea, mesaj acid la adresa oficialilor din Poliția Română după crima din Caracal! Ce le-a transmis luptătorul de MMA

Publicat: 27/07/2019 | 14:27

Revoltat de modalitatea absurdă în care au acționat autoritățile statului în cazul adolescentei Alexandra Măceșanu, Cristi Mitrea a publicat un mesaj acid la adresa oficialilor din Poliția Română. Luptătorul de MMA nu s-a cenzurat deloc și le-a transmis tot ceea ce a simțit. El nu este singurul care a reacțional public în legătură cu cazurile de dispariție și ucidere a mai multor tinere din Caracal – Cristian Tudor Popescu, Andreea Bălan, Dan Negru, Cozmin Gușă și Codin Maticiuc sunt alte personalități de la noi, care au vorbit despre aceste drame care au marcat milioane de oameni.

Citește și: EXCLUSIV. Gheorghe Dincă şi-a scos casa la vânzare încă de pe 16 iulie. Cine a răspuns azi la numărul de telefon din anunţ

Cristi Mitrea, mesaj acid la adresa oficialilor din Poliția Română după crima din Caracal

Cunoscutul luptător de MMA a lansat un mesaj acid la adresa oficialilor din Poliția Română și, în special, pe cei care se ocupă de pagina oficială de Facebook a instituției. “Băi, miliția, ăștia care vă ocupați de paginile astea de social media și postați glumițe, aș face și eu o glumiță cu directă bătaie către copiii voștri. Să nu aveți nevoie unii de alții în viața asta. Pardon, copiii voștri, sper, să nu aibă nevoie de colegii voștri niciodată…

Mai postați cum cântați prin parcuri și acum?”, a scris Cristi Mitrea pe contul său oficial de Facebook.

Citește și: Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, acuze grave: ”Nemernicii nu au făcut nimic! Dacă e adevărat, ăștia sunt criminali!”

Gheorghe Dincă a fost reţinut pentru 24 de ore

În această dimineață, Gheorghe Dincă a fost pus sub acuzare pentru trafic de minori și viol.

“Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova a solicitat Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt declinarea competenței de soluționare a cauzei penale înregistrată la această unitate de parchet în vederea reunirii la cauza penală ce are ca obiect infracțiunea de trafic de persoane, prev. de art.210 C.p. alin.1 lit. a C.p.

La data de 27.07.2019, ora 01.00 AM, Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a dispus declinarea competenței materiale și teritoriale de efectuare a urmăririi penale privind săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane, prev. de art. 210 C.p. alin.1 lit. a C.p.,în favoarea DIICOT- S.T.Craiova, cauza fiind reunită la dosarul înregistrat anterior.

Prin ordonanța din data de 27.07.2019 a DIICOT- S.T. Craiova s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Dincă Gheorghe, sub aspectul săvârșirii în concurs, a infracțiunilor de trafic de minori și viol, fapte prev. de art. 211 alin. 1 și 2 lit. a Cod penal rap. la art.210 alin.1 lit. a C.p. și art. 218 alin. 1 și 3 lit. c Cod penal, ambele cu aplicarea art. 38 alin. 1, 2 Cod penal (persoana vătămată M.A.M.)” se arată într-un comunicat al DIICOT.

Astăzi, criminalul în serie din Caracal urmează să fie prezentat Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citește și...