Cristian Boureanu şi fosta soţie se judecă pentru custodia fiicei! Fostul politician e disperat după ce Ioana pierde nopţile în cluburi: ”Era în Bamboo…”

Publicat: 31/01/2017 | 08:34
Cristian Boureanu şi fosta soţie se judecă pentru custodia fiicei! Fostul politician e disperat după ce Ioana pierde nopţile în cluburi: ”Era în Bamboo…”

Cristian Boureanu şi fosta sa soţie se luptă în instanţă pentru custodia fiicei lor rebele, Ioana! Fostul politician este disperat pentru că fata lui îşi pierde nopţile prin cluburi şi îl sperie gândul că aceasta ar putea păţi ceva grav.

Cristian Boureanu a sesizat Poliţia că fiica lui, Ioana, lipseşte nopţile de acasă şi că mama ei nu reuşeşte să o stăpânească şi să-i impună limite.
Fostul politician susţine că se luptă în instanţă pentru custodia minorei, însă că a fost nevoit să anunţe poliţia după ce a primit mai multe imagini cu fiica sa consumând alcool în cluburi. Mai mult decât atât, Boureanu a mărturisit că Ioana frecventa clubul Bamboo şi că nici nu vrea să-şi imagineze ce s-ar fi putut întâmpla dacă aceasta ar fi fost acolo în noaptea incendiului.
“Sunt dat în judecată de mama Ioanei care consideră că se poate ocupa mai bine decât mine de acest copil. Din păcate, nu e prima dată când primesc poze cu Ioana şi colegii ei de prin cluburi. Având în vedere că e vorba de un minor şi nu are voie să iasă prin cluburi şi să consume alcool, eu nu am făcut altceva decât să sesizez Poliţia, conform legii.
Astfel, sâmbătă noaptea, Ioana nu era acasă, ci în club. Abia la ora 3 a ajuns la domiciliul ei. De asemenea, cu o săptămână înainte să ardă clubul Bamboo, Ioana s-a aflat acolo cu colegii ei şi cu băutură în mână. Dacă se întâmpla ca ea să se afle acolo fix când a avut loc acea nenorocire?! Spun doar atât: judecătorul e în măsură să decidă cine este în măsură să ofere o educaţie mai bună copilului”,
a declarat Cristi Boureanu pentru click.ro.

Citește și...