Cristian Sabbagh a ajuns pe mâna medicilor esteticieni! Ce intervenţie şi-a făcut: „În faţa publicului nu te poţi prezenta oricum…”

Publicat: 28/12/2017 | 11:32
Cristian Sabbagh a ajuns pe mâna medicilor esteticieni! Ce intervenţie şi-a făcut: „În faţa publicului nu te poţi prezenta oricum…”

Tot mai mulţi bărbaţi din showbiz-ul românesc au ajuns să apeleze la diferite intervenţii estetice. Este şi cazul lui Cristian Sabbagh, care este conştient că meseria pe care o are necesită o atenţie deosebită la modul în care se prezintă în faţa telespectatorilor. Jurnalistul a ales să îşi facă implant de păr şi a ţinut să fie cât se poate de transparent şi să le spună fanilor.

„În faţa publicului nu te poţi prezenta oricum. Trebuie să fii impecabil, din toate punctele de vedere!”, a scris Cristian Sabbagh, pe pagina sa de Facebook. 

Cristian Sabbagh s-a pozat chiar înainte de operaţia complicată care a durat câteva ore. Jurnalistul a ţinut să-i mulţumească medicului estetician.

„La soare ne vom putea uita la tine Ba! Hai, succes la înfrumuseţare! Postezi sa văd şi diferenţa!”, „Îţi stătea bine şi aşa, nu era nevoie de implant. Baftă! Întoarce-te sănătos lângă fetele tale”, „O să-ţi cântăm Pe umeri pletele-i curg râu. Baftă!”, „Felicitări bărbaţilor care se respectă!”, „Nu e frumos ceea ce e frumos, e frumos ceea ce-ţi place. O zi faină”, i-au scris fanii lui Cristian Sabbagh.

 

 

 

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, în Bucureşti! Filtre în Capitală pentru a verifica dacă este respectată Ordonanţa Militară nr. 8 ---> https://bit.ly/2JWrows

Publicată de Cancan.ro pe Vineri, 10 aprilie 2020