Cristiano Bergodi crede că poate aduce titlul în Bănie: „Suntem la mâna noastră!”

Publicat: 20/07/2020 | 11:35
Cristiano Bergodi crede că poate aduce titlul în Bănie: „Suntem la mâna noastră!”

Cristiano Bergodi, antrenorul principal al formației Universitatea Craiova, a declarat la finalul partidei pe care elevii săi au câștigat-o la Botoșani, prima în istoria deplasărilor în Moldova, scor 2-0, că cele trei puncte câștigate ar putea avea o greutate imensă în economia luptei la titlu în acest sezon.

„A fost un joc foarte bun şi aveam teamă de acest meci, pentru că, în primul rând, nu am câştigat niciodată la Botoşani şi, în al doilea rând, era presiune… Faptul că s-a vorbit mult. În ultimele ore s-au făcut comentarii şi nu mi-au plăcut, m-au deranjat un pic. Noi suntem la mâna noastră şi trebuie să ajungem la meciul cu Clujul cu titlul pe masă. Faza defensivă s-a ameliorat bine. Adică sunt şase meciuri şi mi se pare că echipa a câştigat încredere în ceea ce face. Acum avem şi un moral foarte bun, pentru că a şasea victorie la rând e foarte importantă în acest moment când s-au vorbit la televizor o grămadă de comentarii despre acest meci amânat. Mi se pare că penalty-urile erau foarte clare, câştigam şi fără penalty-uri. Dar am ratat mult. Singura problemnă pe care o arătăm, să fim mai concreţi în faţă, pentru că în a doua repriză am ratat mult. Acum vom vedea dacă se amână sau nu finala Cupei României. Dar vom vedea. E normal că acum Clujul trebuie să joace şi să câştige la Bucureşti cu FCSB şi după vom vedea ultimul meci”, a declarat Cristiano Bergodi după joc.

Pentru Universitatea aceasta a fost a şasea victorie consecutivă cu Cristiano Bergodi pe bancă. După acest succes, Universitatea a acumulat 44 de puncte, cu patru mai mult peste CFR Cluj, formație care are și o restanță cu FCSB. De partea cealaltă FC Botoşani rămâne cu o singură victorie în play-off fiind pe locul 4 cu 29 de puncte.