Cristina e pofticioasă rău. Soţia lui Mădălin Ionescu a „păcătuit” de faţă cu el!

Publicat: 31/10/2016 | 00:00

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de cinci ani de zile. Cei doi par să încerce să petreacă cât mai mult timp unul cu celălalt, chit că de cele mai multe ori au un program încărcat.

CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, i-a întâlnit pe omul de televiziune şi soţia sa într-un restaurant situat într-un centru comercial din nordul Capitalei. Acolo, aceştia au profitat din plin de faptul că pot savura împreună masa de prânz, când şi-au dat vineri întâlnire, ca doi îndrăgostiţi. (Cosmetice şi toate parfumurile noi, pe Parfumeria.ro – siteul de shopping nr. 1 al vedetelor)

Retraşi într-un separeu al respectivului restaurant ei s-au pus pe răsfoit meniul şi pe comandat. Nu a durat mult până când a sosit şi mâncarea. În intimitate totală, ceea ce-şi doreşte orice cuplu care se respectă, chit că se află într-un loc public, Cristina Şişcanu s-a dovedit a fi extrem de pofticioasă. Asta deoarece a decis să „păcătuiască“ de faţă cu Mădălin Ionescu. Nu vă gândiţi la cine ştie ce manevre, ci la o mică fentă făcută de şatenă. Prezentatorul TV şi-a delectat papilele gustative cu o salată, care a venit la pachet c-o limonadă. Însă, soţia sa a decis că respectiva vineri e numai bună pentru a avea „dezlegare“ la cartofi prăjiţi, pe care i-a mâncat pe îndelete, unul câte unul.

Cristina Şişcanu a „păcătuit“ de faţă cu soţul ei, când a savurat o porţie de cartofi prăjiţi
Cristina Şişcanu a „păcătuit“ de faţă cu soţul ei, când a savurat o porţie de cartofi prăjiţi

O vară întreagă, Mădălin s-a lăudat cu formele soţiei sale, pentru că le-a arătat-o tuturor pe aceasta de nenumărate ori în costum de baie. Ar avea toate motivele să fie mândru, dacă e să ne întrebaţi pe noi, pentru că ea s-a ţinut de dietă cu stricteţe şi nici nu a avut momente în care să fi picat în „păcat“. Până acum, dar nu ar avea de ce să îşi facă probleme, pentru că nu e genul de femeie celebră care să îşi neglijeze silueta.

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu s-au căsătorit în urmă cu cinci ani de zile, când alegeau să fie împreună, după doar două luni de relaţie, chit că prezentatorul TV tocmai trecuse printr-un divorţ dureros. În luna martie din 2012, ei mergeau în faţa altarului, pentru a spune „Da!“, iar de atunci sunt de nedespărţit şi aleg să lucreze temeinic la relaţia lor, de câte ori au ocazia. De aceea, probabil, mai fură câte o oră-două pentru a se vedea în oraş, chit că sunt cât se poate de aglomeraţi, prin natura meseriilor alese.

Citește și...