Cristina Ich, mai sexy ca niciodată! A apărut goală în braţele iubitului

Publicat: 19/05/2017 | 17:49
Cristina Ich, mai sexy ca niciodată! A apărut goală în braţele iubitului

Cristina Ich, partenera lui Matei de la Bromania în filmuleţele sale de comedie, este o prezenţă deosebit de sexy dar nu şi-a afişat în mod clar statutul ei amoros. Mulţi ştiau că trăieşte o poveste de dragoste cu Luca, iar acum Cristina a confirmat toate zvfonurile, cu o simplă fotografie!

Cristina s-a afişat pe reţelele de socializare în braţele iubitului ei, Luca Dabah, amândoi fără haine, într-o ipostază care se vrea romantică şi senzuală. „Fericire” a scris vedeta în dreptul imaginii. Imediat fanii sexy-moldovencei de peste prut au reacţionat cu laude şi urări, iar unii chiar şi cu critici.

Cristina işi trăieşte clipa de fericire alături de iubit
Cristina işi trăieşte clipa de fericire alături de iubit

”Nu mai înţeleg nimic poza este bestială sunteţi un cuplu super tare nu ştiu dacă sunteţi încă un cuplu sau nu !!! Eşti super tare şi asta este cel mai important !!! Cu el sau fără el , sau cu altul , tu tot vei străluci Salutari din Austria ” i-a scris o prietenă virtuală. Mesajele de încurajare au început apoi să curgă. ”Draga mea , dacă iubesti pe cineva , il iubesti indiferent daca este in viata ta sau nu! (…) Poate sa fie cu cine vrea ea, tho’???? Nu aveti niciun drept sa ii judecati alegerile”.

Citește și...