Cristina Șișcanu, luată peste picior de fani! A vrut să fie sexy, dar a fost „taxată” imediat de către internauți

Autor:
Publicat: 11/07/2020 | 00:00

Cristina Șișcanu a intrat din nou în atenția internauților. Vedeta a primit comentarii dure după ce a postat o fotografie pe rețelele de socializare. Urmăritorii ei au reacționat imediat și au taxat-o dur.

Recent, soția lui Mădălin Ionescu a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare îmbrăcată într-o ținută sexy și colorată. Un crop top înflorat, cu mâneci bufante și o fustă în aceeași idee, se pare că au fost alegerile Cristinei. Mândră de o outfit ei, machiată și aranjată, vedeta s-a pregătit de o seră de distracție, însoțind fotografia de descrierea: „Party tonight”. (CITEȘTE ȘI: CRISTINA ȘIȘCANU A RĂBUFNIT ÎN FAȚA TUTUROR! SOȚIA LUI MĂDĂLIN IONESCU NU MAI SUPORTĂ SĂ FIE HĂRȚUITĂ DE FANI: ”NU STAU SĂ ÎNGHIT RAHAT DE LA TINE, EȘTI PRAF!”)

Deși se vede că vedeta a depus efort pentru look-ul ei, urmăritorii din mediul online nu au apreciat acest lucru. Dimpotrivă aceștia au fost total nemulțumiți de alegerea Cristinei și au taxat-o imediat. Internauții au fost de deranjați de decolteul vedetei, despre care au spus că este mult prea generos și ostentativ.

Cristina Șișcanu, atacată de internauți

În urma postării cu pricina un val negativ a venit la adresa soției lui Mădălin Ionescu. Internauții au sancționat-o imediat și și-au exprimat nemulțumirea. Au spus că încearcă să atragă atenția, prin mijloace nepotrivite și că ar trebui să se afirme prin altceva, nu prin postări indecente. (VEZI ȘI: CRISTINA ȘIȘCANU DĂ CĂRȚILE PE FAȚĂ ÎN CEEA CE PRIVEȘTE RELAȚIA CU SOACRA EI! ”MĂ IRITĂ…”)

„Oribil! Întotdeauna încerci să faci ceva dar nu îți iese! Mereu copiezi pe cineva dar degeaba dacă nu ești ca acel cineva. Mai bine fii tu naturală decât să te maimuțărești în toate felurile ca să atragi atenția”, a scris una dintre urmăritoare.

„Te vezi așa frumoasă…ai grijă de familie. Nu mai ai 20 de ani, mai uită-te în buletin să vezi câți ani ai”, a comentat un alt fan.

Acestea au fost doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit. Nu este prima dată când Cristina este sancționată de urmăritorii de pe rețelele de socializare, vedeta a mai avut conflicte cu aceștia, în repetate rânduri.