Cristina Șișcanu, pozată în costum de baie la munte! Ce comentariu i-a lăsat Tavi Clonda și ce replică spumoasă i-a dat vedeta

Publicat: 15/01/2019 | 15:06

Aflată într-o vacanță la munte împreună cu Mădălin Ionescu și fetița lor, Cristina Șișcanu a pozat astăzi din nou în costum de baie! La fel ca ieri, vedeta a ales același loc: balconul hotelului în care s-a cazat împreună cu familia, însă a ales o altă poziție incitantă. Iar printre cei care i-au comentat imaginea făcută publică se numără finul ei, Tavi Clonda.

Citește și: Cristina Șișcanu a izbucnit în lacrimi în timp ce era la un semafor. A ținut să se afle chiar de la ea ce a pățit

Cristina Șișcanu, pozată în costum de baie la munte! Ce comentariu i-a lăsat Tavi Clonda și ce replică spumoasă i-a dat vedeta

Cu ghete de iarnă în picioare, costum de baie în două piese extrem de sexy și o geacă scurtă, până în talie – așa s-a lăsat fotografiată Cristina Șișcanu, care radiază de fericire în locul în care a ales să se relaxeze cu familia. În dreptul imaginii ea a pus descrierea: “Se anunță o zi minunată! ❄️🧜🏽‍♀️”. Printre primii care au reacționat se numără finul vedetei, Tavi Clonda. “Vezi să nu răceşti la spate!” este comentariul lăsat de soțul Gabrielei Cristea. Replica nașei nu a întârziat să apară! “Are grijă Mădălin Ionescu!”, a scris Cristina Șișcanu într-un mesaj postat la imaginea în care ea a pozat sexy.

În timp ce unii dintre internauți au felicitat-o pentru felul în care arată la aproape doi ani după ce a devenit mămică, alții au avertizat-o că exagerează. “Deja încep pozele să arate ca în nişte reviste pentru bărbaţi. Eşti frumoasă, dar păstrează un pic misterul corpului tău”, “Arăți perfect! Trupul tău s-a refăcut, ce-i drept cu muncă (dietă, sport), e tonifiat, iar tu cred că te simti perfect! Se văd pe chipul tău buna dispoziție și optimismul molipsitor.😊👏”, “Nu ți-e rusine? Tu, cu soț și copil să pozezi așa” sunt trei dintre comentariile lăsate de internauți la postarea vedetei.

Cristina Șișcanu i-a dăruit o fetiță lui Mădălin Ionescu în urmă cu aproape 2 ani

Cristina Șișcanu (n.: 3 noiembrie 1984 în Ungheni) l-a făcut pe Mădălin Ionescu tată pentru a treia oară. Petra, mezina familiei, a venit pe lume într-o zi de sâmbătă, mai exact pe 29 aprilie 2017. Soția fostului moderator de la Kanal D și-a început cariera în televiziune cu o rubrică din cadrul matinalului “Canalul de știri” de la Antena 1. Ulterior, ea a fost redactor si reporter special la “9595” emisiunea doctorului Cristian Andrei. În 2008, Cristina Șișcanu a fost reporter special la Euforia TV pentru emisiunea “Femeia conduce”, ajungand apoi la B1 TV, realizator si prezentator al emisiunii “Afla tot ce se petrece vara asta”. După această experiență, ea s-a întors la Antena 1, unde a ajuns la “Acces Direct”.

Mădălin Ionescu (n.r.: 23 august 1970 în Argeș) s-a căsătorit cu actuala soție, Cristina Șișcanu, în 2011. El mai are o fată și un băiat din prima căsătorie.

Citește și...