Cristina Țopescu a ”scos” pozele nemaivăzute cu tatăl ei! Mesajul prezentatoarei TV

Publicat: 26/03/2019 | 18:33

Cristina Țopescu a ținut să transmit un mesaj despre tatăl ei, Cristian Țopescu, nimeni altul decât celebrul comentator sportiv care a murit pe 15 mai, anul trecut. Totodată, Cristina a dat publicității și poze nemaivăzute cu fostul ziarist.

„Azi e ziua lui. 26 martie. Suntem mulți în urma lui, suntem mulți care îl iubim. Aici e și fratele meu mijlociu, fratele cel mic și unul dintre cei doi nepoței. Sunt tare frumoși și buni amândoi?”, a notat jurnalista în dreptul fotografiilor postate pe contul său de socializare.

Cristian Țopescu a murit pe 15 mai 2018

Cristina Țopescu este o cunoscută jurnalistă și prezentatoare de televiziune. Este fiica cea mare a regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu. Cristian Țopescu s-a stins din viață în ziua de 15 mai a anului trecut, la vârsta de 81 de ani. Legendarul comentator sportiv a fost internat la Spitalul Elias din Capitală. Cristian Țopescu a fost înmormântat în data de 18 mai, la Cimitirul Ghencea Militar din București. Cristian Țopescu a fost căsătorit de trei ori și a avut trei copii, scrie libertatea.ro.

Citește și...