Cristina Țopescu, interzisă la emisiunea Andreei Marin. Cine a împiedicat-o să ajungă la ”Surprize, surprize!”

Publicat: 19/01/2020 | 14:54
Cristina Țopescu, interzisă la emisiunea Andreei Marin. Cine a împiedicat-o să ajungă la ”Surprize, surprize!”

După moartea Cristinei Țopescu au apărut foarte multe informații legate de trecutul său, apărând la lumină episoade mai mult sau mai puțin plăcute din viața vedetei. A vrut să fugă din țară, înainte de Revoluția din 1989 și a fost prinsă la graniță, fiind pedepsită cu trei ani de pușcărie. A fost salvată de intervenția unor personalități ale vremii – Mircea Lucescu, spre exemplu -, astfel că pedeapsa i s-a redus la 3 luni de încarcerare.

În ceea ce privește media, un alt episod mai puțin cunoscut a constat în… interdicția de a apărea în emisiunea Andreei Marin, ”Surprize, Surprize!” Care a fost motivul? Cristina Țopescu se afla, în acel moment, în ”curtea” unei alte televiziuni, iar o asemenea ”apariție de la concurență” nu a fost văzută cu ochi buni.

“Dan Negru, vedeta Antenei 1, si Cristina Topescu, stirista de la Prima TV, au ramas fara „Surprize, Surprize!”, pentru ca sunt de la televiziuni concurente”, se menționa în mass-media, la începutul anului 2002.

Cristina Țopescu, interzisă la ”Surprize, Surprize!”

”Au avut proasta inspirație…”

Totul fusese pregătit, fiind vorba despre două reportaje cu Dan Negru și Cristina Țopescu – aflată, atunci, la Prima TV. Nu lipseau surprizele pentru cei doi invitați ai emisiunii, numai că totul s-a transformat într-un fiasco.

“Realizatorii emisiunii „Surprize, surprize” (Romania 1) au avut proasta inspiratie sa pregateasca si doua scurte reportaje cu Dan Negru (Antena 1) si Cristina Topescu (Prima TV), care trebuiau sa fie difuzate in editia de sambata trecuta. Andreea Marin aranjase pentru cele doua vedete ale posturilor de televiziune concurente mici surprize: de pilda, Dan se alegea cu un curs de canto, pentru a-si mai drege vocea, iar Cristina se capatuia cu un catelus”, s-a mai scris în presa de atunci.

Cel care a interzis apariția pe post a Cristinei Țopescu ar fi fost Doru Dumitrescu, director al postului România 1. ”Doru Dumitrescu, directorul Canalului Romania 1, a auzit ce „trasnaie” a facut Andreea si, chiar daca toti subalternii lui nu au avut nimic de comentat, boss-ul a interzis difuzarea pe post a reportajelor”, s-a specificat în presă.

Citește și...