Serghei Mizil a salvat-o pe Cristina Țopescu de la moarte. Dezvăluiri cutremurătoare

Publicat: 19/01/2020 | 11:46

Serghei Mizil este un personaj care a apărut, de-a lungul timpului, în foarte multe situații limită. Una dintre acestea a avut-o în prim-plan chiar pe regratata Cristina Țopescu, iar totul a plecat de la dragostea vedetei pentru animale.

Cristina Țopescu hrănea câinii fără adăpost și astfel a intrat în conflict cu mai mulți țigani. Aceștia, văzând-o pe Cristina Țopescu și observând că aceasta hrănea câinii, au ajuns la concluzia că… dorește să le otrăvească copiii. Iar conflictul care stătea să izbucnească a fost aplanat tocmai de Serghei Mizil, cel care a povestit, la televiziune, întâmplarea șocantă care ar fi putut avea urmări tragice.

“Serghei Mizil a devenit negociator intr-un scandal in care s-a implicat la rugamintea Cristinei Topescu. Vedeta de la Prima TV i-a cerut ajutorul dupa ce a fost la un pas sa fie linsata pe o strada populata de tigani, unde obisnuia sa duca hrana uscata cainilor fara stapan. Cei de acolo nu stiau cum arata mancarea de caini si credeau ca ea a venit sa le otraveasca copiii, nu sa hraneasca animalele fara stapan, a povestit, la Antena 2, cel care a aplanat conflictul”, a scris feminis.ro în octombrie 2009.

Cristina Țopescu: ”Minţiţi cu neruşinare, n-am avut niciodată sute de câini”

Cristina Țopescu a reacționat atunci când s-a zvonit că are sute de câini și i-a avertizat pe cei care lansau astfel de zvonuri că vor suporta consecințele.

„Eu, dacă mă mut, o fac pentru că vând casa, nu din motive de câini. Minţiţi cu neruşinare, n-am avut niciodată sute de câini şi dacă mai continuaţi cu minciunile astea, veţi răspunde, vă asigur! Apropo, sunt în negocieri pentru vânzarea casei cu un domn de etnie romă, pasionat de manele şi de porci, intenţionează să facă o crescătorie de porcuşori drăgălaşi de toată mândreţea în curtea casei”, a postat Cristina Țopescu, la un moment dat, în mediul online.

Citește și...