Adio, Cristina Țopescu! Imaginile durerii

Autor: C. C.
Publicat: 15/01/2020 | 22:38

Cristina Țopescu a fost găsită fără viață în vila ei din Otopeni, în seara zilei de 12 ianuarie. Sicriul cu trupul neînsuflețit al celebrei prezentatoare TV a fost depus la capela Cimitirului Bellu din Capitală, unde apropiaţii şi admiratorii au putut să îi aducă un ultim omagiu. Renumita jurnalistă este condusă, joi, pe ultimul drum. După cum se știe deja, trupul Cristinei Țopescu va fi incinerat, potrivit dorinței sale. Echipele CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vor transmite live de la ceremonia funerară. Adio, Cristina Țopescu! (CITEȘTE ȘI: MAMA S-A OPUS INIȚIAL SĂ-ȘI INCINEREZE FIICA!)

UPDATE 2: Fratele cel mic al Cristinei Țopescu, vizibil afectat de pierderea surorii sale, a ieșit din crematoriu.

Fratele cel mic al Cristinei Țopescu, în timp ce ieșea din crematoriu

UPDATE 1: La crematoriul Vitan-Bârzești din Capitală și-a făcut apariția și Ștefan Bănică Jr. Artistul a venit cu bolidul său de lux, iar la plecare nu a dorit să dea declarații. Ștefan Bănică Jr. a intrat la crematoriu prin altă parte decât au făcut-o ceilalți apropiați ai Cristinei Țopescu.

Ștefan Bănică Jr., prezent la incinerarea Cristinei Țopescu

UPDATE: După serviciul religios, sicriul cu trupul neînsuflețit al jurnalistei a fost dus la Crematoriul Vitan Bârzeşti, acolo unde a avut loc incinerarea. Mama Cristinei Țopescu, vizibil afectată de pierderea fiicei sale, a avut nevoie de ajutorul Andreei Berecleanu pentru a ajunge în incinta crematoriului, acolo unde se afla trupul neînsuflețit al fiicei ei. Andreea Berecleanu a ținut-o pe mama Cristinei Țopescu, în permanență, de mână.

Mama Cristinei Țopescu a avut nevoie de ajutorul Andreei Berecleanu

UPDATE 10:20 – Sicriul cu trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a ajuns la Crematoriul Vitan-Bârzești. Familia regretatei jurnaliste s-a aflat la fața locului, iar sicriul a fost adus prin spatele clădirii.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a ajuns la Crematoriul Vitan-Bârzești

UPDATE 10:10 – Mașina mortuară a ajuns la capela Cimitirului Bellu, acolo unde este depus sicriul cu trupul fără viață al Cristinei Țopescu. Aceasta va fi dusă la crematoriu.

Vestea că îndrăgita prezentatoare TV a murit a căzut ca un fulger peste România. Duminică seara, Cristina Țopescu a fost găsită moartă în vila ei din Otopeni. Și, de parcă nu ar fi fost de ajuns, s-a descoperit că fosta vedetă TV își găsise sfârșitul cu mai bine de două săptămâni în urmă. Sufletul Cristinei s-a dus în Ceruri, dar trupul i se va transforma în cenușă! Așa a decis familia ei, invocând chiar dorința Cristinei. (NU RATA: PRIMELE IMAGINI CU FAMILIA ÎNDURERATĂ A CRISTINEI ȚOPESCU)

„Cu mare tristeţe anunţăm prematura trecere în nefiinţă a Cristinei Ţopescu. Pe această cale vă aducem la cunoştinţă că trupul neînsufleţit va fi depus la capela cimitirului Şerban Vodă (Bellu) miercuri 15 ianuarie ora 14.00. Va fi incinerată conform propriei dorinţe în data de joi 16 ianuarie 2020 la Crematoriul Vitan Bărzeşti. Familia îndurerată. Rugăm păstrarea decenţei şi a discreţiei cuvenite unor astfel de momente grele”, este mesajul transmis de familia Cristinei Țopescu.

Funeraliile, programate să înceapă la ora 13.00

Familia Cristinei Țopescu este devastată de durere. Sicriul cu trupul neînsuflețit al fiicei lui Cristian Țopescu a fost depus la capela Cimitirului Bellu, acolo unde cei care au cunoscut-o și au iubit-o pe jurnalistă au putut să îi aducă un ultim omagiu.

Ceremonia funerară este programată să înceapă la ora 13.00, la capela Cimitirului Bellu din București. După serviciul religios, sicriul cu trupul neînsuflețit al jurnalistei va fi dus la Crematoriul Vitan Bârzeşti, acolo unde va avea loc incinerarea. Echipele CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vor transmite live imaginile durerii de la funeraliile Cristinei Țopescu. (VEZI AICI: CE AU DESCOPERIT LEGIȘTII DUPĂ CE AU FĂCUT AUTOPSIA PE INIMA FOSTEI PREZENTATOARE)

Cristina Țopescu este condusă pe ultimul drum

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani

Cristina Țopescu s-a stins din viață, cel mai probabil, în noaptea de 28 spre 29 decembrie 2019, iar trupul fără viață al regretatei jurnaliste a fost găsit în locuința ei din Otopeni de-abia în 12 ianuarie. Deși are mii de urmăritori pe rețelele de socializare, Cristina Țopescu a murit singură, înconjurată doar de ființele pe care le iubea cel mai mult și de care avea foarte multă grijă: câinii ei, pe care îi salvase de pe străzi, de-a lungul timpului. Extrem de trist este că, lângă cadavrul Cristinei Țopescu, au mai fost găsiți morți doi câini, iar încă unul a murit ulterior, din cauza stării grave în care se afla.

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casa din Otopeni

Viața agitată a Cristinei Țopescu

Cristina Țopescu s-a născut pe 4 iulie în Oradea. A fost primul copil al regretatului comentator sportiv Cristian Topescu, din prima lui căsătorie. Vedeta mai avea doi frați: Cristian și Sebastian. Cristina Țopescu a fost atrasă de lumea televiziunii chiar din copilărie, călcându-i pe urme tatălui ei. În perioada 1970 și 1979, ea a apărut în mai multe emisiuni pentru copii. Când tatăl ei a căzut în dizgrația regimului comunist, Cristina a fost exclusă de pe ”sticlă”. (NU RATA: SCENE CUTREMURĂTOARE ÎN CURTEA CRISTINEI ȚOPESCU)

Înainte de ’89, regretata vedetă a avut o tentativă nereușită de a părăsi țara. A vrut să ajungă în Germania, la mama ei, Rodica Țopescu. Nu se înscrisese în Partidul Comunist, așa că nu i s-a mai dat voie să părăsească țara. A încercat, totuși, să ajungă la mama ei! Alături de alți 31 de fugari și o călăuză, a fost prinsă însă exact pe ”fâșia verde”, când mai avea puțin până la libertate. Trei luni a stat după gratii Cristina Țopescu, în mai multe penitenciare. A fost eliberată în 19 decembrie 1989 pentru că începuse Revoluția. A participat, imediat, la manifestații.

Cristina Țopescu a fost absolventă a Facultății de Limbi Străine din București, secția Engleză – Italiană. Înainte de 1989, în perioada când nu a avut serviciu, a trăit din meditații, a fost corector la revista “Contemporanul”, a scris la revista “Cinema”, a tradus filmele care circulau pe casete video.

Ulterior, a revenit în televiziune. A lucrat pentru PRO TV, iar, mai apoi, a devenit vedetă Prima TV, unde a lucrat timp de 12 ani. S-a retras, temporar, din televiziune în 2013. Iar, din noiembrie 2019, era consilier al secretarului de stat din Ministerul Sănătății.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...