Cristina Topescu, pusa la zid de o banca. Si-a pierdut domeniul din Balotesti pentru ca n-a platit un credit!

Publicat: 31/08/2014 | 00:05
Cristina Topescu, pusa la zid de o banca. Si-a pierdut domeniul din Balotesti pentru ca n-a platit un credit!

Vedeta TV Cristina Topescu este aproape de colaps financiar. Fiica cunoscutului comentator sportiv Cristian Topescu nu a reusit sa-si plateasca un credit, iar vila si terenul sau din Balotesti au fost scoase la licitatie de banca !

Cunoscuta vedeta TV care o perioada a cochetat si cu politica, a trecut printr-o serie de procese. Anul trecut, o prietena a dat-o in judecta si apoi a obtinut executarea silita a vedetei pe care a imprumutat-o cu suma de 26.000 de euro. Cum Cristina n-a restituit suma imprumutata, “prietena” s-a adresat justitiei, si a castigat chiar si dupa ce vedeta TV a facut recurs, executand-o silit.

Cristina nu a reusit sa-si plateasca datoriile
Cristina nu a reusit sa-si plateasca datoriile

S-a judecat si cu o prietena, tot pentru bani

Dar acesta nu a fost singurul litigiu prin care a trecut fiica cunoscutului comentator sportiv. Cristina Topescu se confrunta acum cu o alta problema, mult mai grava, pentru ca a ramas fara domeniul sau ridicat in comuna Otopeni. Scenariul a fost similar, numai ca s-a petrecut la un alt nivel.

Fiica comentatorului Cristian Topescu are o cariera in televiziune
Fiica comentatorului Cristian Topescu are o cariera in televiziune

O banca din Capitala, care o imprumutase pe vedeta cu 334.300 franci elevetieni, suma incluzand dobanzile si penalitatile, a obtinut executarea silita a acesteia. Institutia bancara a castigat la Judecatoria Sectorului 2, dar Cristina Topescu a facut recurs si s-a judecat cu banca si la Tribunalul Bucuresti. Nu a avut insa succes, pentru ca magistratii I-au respins recursul in urma cu cateva zile, demarandu-se procedurile de executare silita.

Bunurile sunt scoase la licitatie

In aceste conditii, executorii I-au scos la vanzare imobilul din comuna Balotesti, pentru recuperarea debitului restant. Potrivit Publicatiei de Vanzare Imobiliara, pretul de pornire al licitatiei este de 75.916 euro pentru imobilul situat in Comuna Balotesti, sat Dumbraveni, judetul Ilfov, detinut de Cristina Topescu. Este vorba de un teren de 1.000 mp, cu o vila P+M cu suprafata de 170 mp, compusa din parter-vestibul-camera, living-baie-bucatareie-wc serviciu-terasa-hol-casa scarii-dressing-camera de zi-debarale si balcon.

Cristina era mandra de casuta pe care si-o ridicase la marginea Bucurestiului
Cristina era mandra de casuta pe care si-o ridicase la marginea Bucurestiului

Vila si terenul aferent se afla si sub o ipoteca a altei banci, pentru un credit luat in anul 2004 in valoare de 30.000 de euro, dar si sub ipoteca bancii care a obtinut executarea silita. In acest caz, sumele imprumutate de Cristina Topescu in anul 2008 si pe care le-a garantat cu imobilul erau de 286.580 franci elvetieni, respectiv 47.720 franci elvetieni.

Cristina Topescu a refuzat sa faca orice fel de comentariu. “Nu pot vorbi, montez o emisiune” a spus vedeta TV.

CITESTE SI: Putini se mai asteptau sa faca ASTA! Anuntul facut de Cristina Topescu in aceasta seara: „Imi vad visul cu ochii”

Nici nu te gandesti cum iese pe strada o stirista. Cristina Topescu si-a transformat hainele intr-o uniforma din care nu mai iese

M.Niculescu

Citește și...