Croitoru știe cum să-l bată pe Gigi: „Dacă vrei să câștigi cu FCSB, trebuie să ataci!”

Publicat: 04/07/2020 | 09:43
Croitoru știe cum să-l bată pe Gigi: „Dacă vrei să câștigi cu FCSB, trebuie să ataci!”

Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani, a declarat în cadrul conferinței de presă premergătoare duelului cu FCSB că echipa care se va impune astăzi pe „Național Arena” în acest meci va lua o opțiune importantă la locul 3.

„Pentru poziția a treia este un meci important. Indiferent ce se va întâmpla în acest meci vom păstra șanse reale pentru poziția trei. Pentru Europa League, noi mai avem și a doua variantă în cazul în care FCSB ar câștiga Cupa României. Băieții sunt foarte bine, la noi nu a fost problema de încredere niciodată. La noi a fost problema de pregătire și de lipsa antrenamentelor. Nu am putut să le facem pentru că am intrat în acea izolare forțată. Am câștigat puțin din pregătire în timpul meciurilor. De asta am și încercat să merg cu aceeași jucători”, a declarat Marius Croitoru.

Tehnicianul a spus că va juca totul pe cartea atacului, afirmând că nu ar fi deloc o surpriză dacă elevii săi s-ar impune în fața „roș-albaștrilor” așa cum au făcut-o și în sezonul regular la Pitești.

„Dacă vrei să câștigi cu FCSB, trebuie să ataci. Nu sunt adeptul apărării, sunt adeptul atacului. Ei au o echipă foarte bună, cu jucători tehnic, jucători care costă milioane, zeci de milioane. Când joci împotriva lor trebuie să te ridici la nivelul lor. De câte ori am jucat cu ei, am încercat să ne ridicăm la nivelul lor. Cred că va fi un meci deschis, un meci frumos”, a adăugat antrenorul principal al FC Botoșani.

Partida FCSB- FC Botoșani va avea loc astăzi de la ora 20:00, confruntarea urmând a fi transmisă în direct de  Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Programul etapei a VI-a play-off
Gaz Metan Mediaș- Universitatea Craiova 1-2
Sâmbătă, 4 iulie
ora 20:00 FCSB- FC Botoșani
Duminică, 5 iulie
ora 20:00 Astra Giurgiu – CFR Cluj

Clasament play-off Liga 1
1 Universitatea Craiova- 38 pct
2 CFR Cluj- 36 pct
3 Astra Giurgiu- 28 pct
4 FCSB- 27 pct
5 FC Botoșani- 27 pct
6 Gaz Metan Mediaș- 25 pct