Croitoru vrea debut cu dreptul: „Nici nu concep altfel!”

Publicat: 21/08/2020 | 10:59
Croitoru vrea debut cu dreptul: „Nici nu concep altfel!”
Astăzi se va da startul în noul sezon competițional al Ligii 1. Balul va fi deschis de la ora 18:15 de confruntarea din „Trivale” dintre FC Argeș și FC Botoșani.

PARIEM CU ÎNCREDERE PE BILETUL WEEKENDULUI!

La revenirea după o absență de 11 ani pe prima scenă fotbalistică a țării, elevii lui Ionuț Badea vor avea o misiune infernală în încercarea de a obține un rezultat pozitiv urmând a se duela cu una din cele trei reprezentante ale țării noastre în Europa League, FC Botoșani.
„Suntem favoriţi, nici nu concep altfel. O echipă care joacă în UEFA cu o echipă nou promovată, e şi normal să fim favoriţi. Nu mă interesează adversarul, ci mă interesează ce fac băieţii mei (…) Cuvântul meu este atitudine, pentru că valoric Botoşaniul este net superior, dar nu este de ajuns şi atunci trebuie să ai atitudine, pentru că singurul lucru care face diferenţa este atitudinea”, a declarat Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani.
Va fi pentru prima oară când FC Argeș și FC Botoșani se vor afla față în față. E clar că pe hârtie diferența de valoare dintre moldoveni,  care evoluează în Europa League și nou-promovata FC Argeș este uriașă, însă echipa lui Marius Croitoru trebuie să demonstreze pe teren în „Trivale” că merită acest statut de favorită, un rezultat pozitiv urmând a le da un moral de fier botoșănenilor înaintea duelului european de săptămâna viitoare din Kazahstan cu FC Ordabasy.
Partida FC Argeș – FC Botoșani, meci contând pentru prima etapă a primei ligi, ediția 2020-2021, va avea loc astăzi de la ora 18:15, confruntarea fiind transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.