START în Liga Campionilor la hanbdal feminin » Cristina Neagu și CSM București primesc astăzi vizita celor de la Metz!

Publicat: 13/09/2020 | 07:52
START în Liga Campionilor la hanbdal feminin » Cristina Neagu și CSM București primesc astăzi vizita celor de la Metz!

Începând cu acest weekend, Liga Campionilor la handbal feminin a revenit! După o lungă perioadă de așteptare din cauza pandemiei ce a pus stăpânire pe întreaga lume, iubitorii acestui sport se pot delecta cu meciurile de top în care vor fi angrenate “tigroaicele” de la CSM București!

Astăzi, începând cu ora 17:00, CSM București o va întâlni pe teren propriu pe formația franceză Metz. Aceasta din urmă nu a avut parte de o campanie reușită de mercato, despărțindu-se de nu mai puțin de 6 jucătoare extrem de importante: Zaadi, Mauba, Smitz, Glauser, Flippers și Smeets! Subliniem faptul că aceasta din urmă a ajuns chiar la echipa lui Adrian Vasile. În schimb, CSM s-a mișcat excelent pe piața transferurilor!

La capitolul “veniri”, CSM București se poate lăuda, în primul rând, cu Bianca Bazaliu, revenită după împrumutul de la Corona Brașov. Pe lângă aceasta, echipa bucureșteană le-a semnat pe Lazovici, Barbosa, Dembele și Smeets. Totuși, amintim că Lekici, Torstensson, Curea și Gribici au părăsit formația din capitala României.

În altă ordine de idei, tot în Liga Campionilor la handbal feminin, Râmnicu Vâlcea a fost învinsă ieri în “Hexgon” de către Brest, scor 21-28, după ce în prealabil scorul pauzei era egal, 12-12.

Programul zilei din Liga Campionilor

15:00: Bietigheim – Esbjerg;
17:00: CSM București – Metz;
17:00: Podravka Vegeta – Buducnost.